Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον ιατροδικαστή για τον μακελάρη της Ιεράπετρας! – Η μανία του ήταν τόση που βρήκαν 20 χτυπήματα μόνο στο κεφάλι!

Ο αδελφός του δολοφονηθέντος ΦΩΤΟ CRETALIVE
Ο αδελφός του δολοφονηθέντος ΦΩΤΟ CRETALIVE

– Αμέτρητα τα χτυπήματα στο θύμα – “Πρωτοφανής η μανία του 26χρονου μακελάρη με τον μπαλτά” λέει ο ιατροδικαστής
– Ο 54χρονος που έπεσε νεκρός έχει πολλά αμυντικά χτυπήματα
– Πως περιγράφει ο αδερφός του νεκρού το περιστατικό που συγκλόνισε την Ιεράπετρα
– Ο Πακιστανός σκότωσε τον 54χρονο ομοεθνή του με μπαλτά από το ίδιο του το μαγαζί

Τα χτυπήματα ήταν τόσα πολλά στο σώμα του 54χρονου που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος ο ιατροδικαστής να τα μετρήσει. Το απίστευτο περιστατικό με έναν 26χρονο να γυρνάει το βράδυ του Σαββάτου με έναν μπαλτά στην Ιεράπετρα και να θερίζει ανθρώπους έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ο 26χρονος σκότωσε έναν 54χρονο, τραυμάτισε σοβαρά έναν 49χρονο, έσπασε με τον μπαλτά περιπολικό και πριν να συμβούν όλα αυτά προσπάθησε να βιάσει και μια γυναίκα!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μανώλη Μιχαλοδημητράκη, το θύμα, μόνο στο κεφάλι φέρει περισσότερα από 20 χτυπήματα από τον μπαλτά και 15 χτυπήματα στον θώρακα. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ακόμη ότι ο άτυχος άνδρας φέρει και χτυπήματα άμυνας στο αριστερό χέρι κάτι που δείχνει ότι προηγήθηκε πάλη.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση ο 26χρονος Πακιστανός πριν κατακρεουργήσει τον 54χρονο συμπατριώτη του με έναν μπαλτά και επιτεθεί στον επιχειρηματία από την Ιεράπετρα, με τη χρήση βίας και την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να βιάσει και τελικά ασέλγησε σε βάρος μιας 40χρονης, στα θερμοκήπια του συζύγου της οποίας εργαζόταν.

Ο 49χρονος τραυματίας που δέχθηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Τι λέει ο αδερφός του νεκρού

Σύμφωνα με τον αδελφό του θύματος ο μπαλτάς που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν από το κρεοπωλείο που διατηρούσε ο ίδιος με τον αδελφό του. Μάλιστα φαίνεται πως ο 26χρονος πήγε στο κατάστημα και ζήτησε να ψωνίσει αφού μέσα στο μαγαζί βρέθηκε τεμαχισμένο κρέας. Όπως τόνισε στο παρελθόν ο αδελφος του δράστη με τον αδελφό τους – το θύμα- είχαν καυγαδίσει.

Με τον ίδιο μπαλτά ο 26χρονος χτύπησε σπάζοντας τα τζάμια περιπολικού που ήταν σταθμευμένο έξω το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και επιτέθηκε σε αστυνομικό όταν προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, όμως ο αστυνομικός τελικά τον αφόπλισε και τον συνέλαβε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νεαπόλεως Λασιθίου και φέρεται να επικαλέσθηκε οικονομικές διαφορές με τα θύματα και ότι αποφάσισε να τα εκδικηθεί.

Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος του 50χρονου Ιεραπετρίτη, αλλά και του αστυνομικού, καθώς και για βιασμό, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για πρόκληση φθορών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 26χρονος Πακιστανός αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Τι λεει ο 49χρονος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Cretalive ο 49χρονος που διατηρεί θερμοκήπια στην Ιεράπετρα γνώριζε τον 26χρονο αλλοδαπό και μάλιστα τον είχε απασχολήσει τον χειμώνα που πέρασε στη δουλειά του. Ο ίδιος σημείωσε επίσης πως στα θερμοκήπια του απασχολεί τέσσερις Πακιστανούς εργάτες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα.

“Τον είχα στη δουλειά πέντε μέρες και κάθε μέρα του έδινα το μεροκάματο του. Την τελευταία ημέρα μου ζήτησε 35 ευρώ και του είπα ότι δεν γίνεται να του δώσω αυτά τα χρήματα αφού είναι περισσότερα από εκείνα που πέρνουν οι υπόλοιποι εργάτες. Του έδωσα τελικά 30 ευρώ γιατί δούλεψε μια – δυο ωρες παραπάνω. Από τότε πέρασαν 7 μήνες διάστημα στο οποίο δεν ξαναείχαμε επαφή, έφυγε και δεν με ξαναενόχλησε”. ανέφερε ο 49χρονος συμπληρώνοντας ότι δεν είχαν άλλη οικονομική διαφορά.

Το Σάββατο για κακή του τύχη ο 49χρονος βρέθηκε στο δρόμο του 26χρονου Πακιστανού που δε δίστασε να του επιτεθεί με τον μπαλτά που λίγο πριν είχε κατακρεουργήσει έναν 53χρονο συμπατριώτη του. Ο 49χρονος καθόταν σε μια ταβέρνα με δυο εμπόρους και συζητούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιεράπετρα: Νέα στοιχεία σοκ για τον μακελάρη με τον μπαλτά – Την Τρίτη η απολογία του

Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον δολοφόνο με τον μπαλτά (VIDEO)

Φονικό αμόκ 25χρονου στην Ιεράπετρα – Κατακρεούργησε με μπαλτά έναν 54χρονο, σε σοβαρή κατάσταση ένας ακόμη άνδρας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε