Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άστρος: Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος – Ελεύθερη με όρους η μητέρα – Τι είπαν στις απολογίες τους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας που δολοφόνησε τον γιο του στο Άστρος Κυνουρίας, ενώ η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Νωρίτερα, ένταση επικράτησε μεταξύ του συνηγόρου των κατηγορουμένων, Αλέξη Κούγια και της αρραβωνιαστικιάς του θύματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας.

Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι γονείς του 39χρονου για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, για το έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Μετά την απολογία των γονέων του 39χρονου θύματος, η απόφαση ήταν να προφυλακιστεί  ο 75χρονος παιδοκτόνος, ενώ αντίθετα η σύζυγός του, η μητέρα του θύματος, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Κούγιας και… ένταση

Ο κ. Κούγιας προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, κατά την προσαγωγή των κατηγορουμένων γονέων του 39χρονου στο Άστρος.

Κάποια στιγμή μάλιστα επικράτησε ένταση, αφού η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου επιτέθηκε φραστικά τόσο στον γνωστό ποινικολόγο, όσο και στους γονείς του θύματος.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά για το φρικτό έγκλημα πως “ήταν να μην σου χτυπήσει ο διάβολος την πόρτα”…

Τι είπαν στις απολογίες τους οι γονείς του 39χρονου

Η μητέρα του 39χρονου αρνήθηκε κατηγορηματικά  κάθε εμπλοκή της στο άγριο φονικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “αρνούμαι την κατηγορία που μου αποδίδεται περί απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία εκ προθέσεως που τέλεσε ο σύζυγός μου σε βάρος του υιού μας. ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή καθ’ οιονδήποτε τρόπο είχα, είτε εις τη σχεδίαση, είτε εις την εκτέλεση της πράξεως του συζύγου μου, την οποία καταδικάζω ως μητέρα”.

Παιδοκτόνος: “Αισθάνομαι ντροπή και οδύνη”

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 39χρονου ανέλαβε, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, την πλήρη ευθύνη για την δολοφονία του, δηλώνοντας συγκλονισμένος από τις πράξεις του, αλλά και ότι αυτές έγιναν εν βρασμώ ψυχής…

Χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα του πολυσέλιδου απολογητικού του υπομνήματος, τονίζει πως “είμαι συγκλονισμένος από τις ως άνω πράξεις, που όπως και από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκα, μόνος μου εκτέλεσα, και δεν είμαι καθόλου περήφανος γι’ αυτές, αλλά αισθάνομαι ντροπή και οδύνη, τις οποίες μεγεθύνει το γεγονός ότι στην απολογία μου είμαι αναγκασμένος να αναφέρω τις συμπεριφορές του γιού μου που με πίκραναν και με τρομοκράτησαν τόσο, ώστε να με οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας, για την οποία σήμερα καλούμαι να λογοδοτήσω”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άστρος: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του παιδοκτόνου και της γυναίκας του – ”Κατασκεύασαν ψευδή κατηγορία”!

Άστρος Κυνουρίας: Νέα προθεσμία πήρε ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του για να απολογηθούν

Άστρος: Στον ανακριτή ο αμετανόητος παιδοκτόνος – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη χώρα (Φωτό)!

Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία στο Άστρος Κυνουρίας – Ελεύθεροι τρεις συγγενείς του θύματος

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε