Σάββατο, 18 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αχαϊα: Πυροβόλησε δύο αδέλφια στο καφενείο του χωριού! Συνελήφθη ο 62χρονος δράστης

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον δύο αδελφών στην κοινότητα Αγριλιά, του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, κατηγορείται ένας 62χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος φεύγοντας το πρωί της Κυριακής από την εκκλησία, πήγε στο καφενείο ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο αδελφών και στην συνέχεια είχε για άγνωστο ακόμα λόγο, φραστικό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη.

Πυροβολισμοί και συλλήψεις

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
Κατόπιν, ο 62χρονος πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη μία φορά, με πιστόλι Zastava, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε απ’ το κατάστημα και συνάντησε τον αδερφό του 58χρονου, ο οποίος είναι 52 ετών, τον όποιο επίσης πυροβόλησε τρεις φορές με το ίδιο πιστόλι και στη συνέχεια συνεπλάκη μαζί του, με αποτέλεσμα να αφοπλιστεί ο δράστης με τη βοήθεια και άλλων παρευρισκομένων.

Οι αστυνομικοί, που έκαναν έρευνες για την υπόθεση, βρήκαν το πιστόλι με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε ο 62χρονος, δύο κάλυκες και μία βολίδα καθώς και ένα φυσίγγιο

Ο συλληφθείς, ο οποίος μετά το περιστατικό διέφυγε με το αυτοκίνητό του θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πήγαν για την πανσέληνο αλλά το μουσείο δεν ήταν ανοιχτό! Απογοήτευση για τους Πατρινούς από το “κλειστόν”

“Ματάκιας” νέας γενιάς! Βρετανός φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά σε παραλία του Ηρακλείου

Θάσος: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σκάφος του!

Χανιά: Τσιμπήματα μετά μουσικής! Σφήκες έκαναν “ντου” σε… συναυλία

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε