Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτές είναι οι τρεις χρυσαυγίτισσες που συνελήφθησαν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σύντροφος του Γιάννη Λαγού, η σύζυγος του “πυρηνάρχη” Νίκαιας Γιώργου Πατέλη και η ανθυπαστυνόμος της ασφάλειας Πειραιά.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι και τρεις γυναίκες. Η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, η σύντροφος του Γιάννη Λαγού, Νικόλ Μπενέκη και η σύζυγος του υπεύθυνου της Χρυσής Αυγής Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, η Νίτσα Σκαρπέλη.

Η Νικόλ Μπενέκη φέρεται να είχε έντονη δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία για… κατήχηση στις υπόλοιπες γυναίκες της τοπικής.

Διευρυμένο ρόλο φαίνεται πως είχε και η σύζυγος του επικεφαλής της τοπικής της Νίκαιας, η Νίτσα Σκαρπέλη. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ της προηγούμενης εβδομάδας, που επικαλείται πρώην στέλεχος της Χ.Α. , το ζεύγος Πατέλη δεν εργαζόταν και είχε αφιερώσει όλη του την ενέργεια στα γραφεία.

ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ 22/9

Η Νικόλ Μπενέκη ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ 22/9

Η τρίτη της γυναικείας “παρέας” είναι η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά. Μαζί με τον ειδικό φρουρό της ΔΙΑΣ ο οποίος επίσης συνελήφθη, φέρονται να μιλούσαν τη νύχτα της δολοφονίας με τον Γιώργο Πατέλη.

Η ανθυπαστυνόμος έκρυβε σπίτι της ολόκληρο οπλοστάσιο: υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), 4 μαχαίρια-πεταλούδα, 4 σουγιάδες, 3 σιδερογροθιές, 2 χατζάρες, 20 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, 4 καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε

Με ναζιστικό χαιρετισμό παραδόθηκε ο Χρήστος Παππάς – Έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί – Ζήτω η Χρυσή Αυγή φώναξε

Πώς έφτασαν στις χειροπέδες – Η μυστική έρευνα που “έδεσε” τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

«Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε!» – Οι διάλογοι των χρυσαυγιτών μετά τη δολοφονία Φύσσα

Το τηλεφώνημα Λαγού στον Μιχαλολιάκο 25 λεπτά μετά τη δολοφονία Φύσσα – Τι σχεδίαζαν

Εξαφανισμένος ο Χρήστος Παππάς – Τι γίνεται αν δεν παραδοθεί…

Πέφτουν κι άλλο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Με φωνές, βρισιές, απειλές στην Ευελπίδων ο “Φύρερ” Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής – «Φάτε μνημόνιο το βράδυ» ούρλιαζε ο Παναγιώταρος

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στην αγκαλιά του πατέρα της (ΦΩΤΟ)

Δένδιας: Το κράτος δικαίου απάντησε στη Χρυσή Αυγή – Με εντολή Σαμαρά θα συνεχιστούν οι έρευνες

Η αρχή του Φύρερ στη Χρυσή Αυγή – Ο αρχηγός Μιχαλολιάκος κι ο υπαρχηγός Παππάς – Όλο το πόρισμα για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

Καρέ – καρέ η μεταγωγή της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε