Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι το αυτοκίνητο – “γιάφκα” των τρομοκρατών – ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το αυτοκίνητο – “γιάφκα” των τρομοκρατών – ΦΩΤΟ

Φύλλο και φτερό έκανε η Αντιτρομοκρατική το σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο. Τι όπλα βρέθηκαν μέσα…

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας βαρέος οπλισμού που βρέθηκε μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra, το οποίο ήταν σταυθμευμένο εδώ και μέρες έξω από μία ακατοίκητη μονοκατοικία στο Π. Φάληρο, ιδιοκτησίας μίας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία έχει πεθάνει προ πενταετίας. 

Το αυτοκίνητο – “γιάφκα” των τρομοκρατών φαίνεται στη φωτογραφία και είναι το ασημί αυτοκίνητο στην αριστερή πλευρά που είναι σταθμευμένο μπροστά από το τζιπ στο οποίο στέκονται κάποιοι.

Ο εξαιρετικά βαρύς οπλισμός που βρέθηκε στο αυτοκίνητο

Αναλυτικά σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκαν:
– 4 βλήμματα RPG
– 4 προωθητικοί μηχανισμοί RPG
– εκτοξευτήρας RPG
– 4 αμυντικές χειροβομβίδες F1
– 4 πυρωδοτικοί μηχανισμοί των χειροβομβίδων αυτών
– 3 καλάνσικοφ
– 7 γεμιστήρες καλάσνικοφ
– 2 κοντάκια καλάσνικοφ
– κουτιά με σφαίρες καλάσνικοφ
– γάντια και κουκούλες

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται… Σημειώνεται οτι για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ρουκέτα RPG το 2007, απο την οργένωση Επαναστατικός Αγώνας, το 2007, εναντίον της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενω αποπειράθηκαν και τον Ιανουάριο του 2013 να χτυπήσουν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφόρο Συγγρού, τα οποία ύστερα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Ρουκέτες του ιδίου τύπου είχαν βρεθεί και στο κρυσφύγετο του Ε.Α. στην Κυψέλη

Τέλος σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο οπλισμός που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο είναι τόσο βαρύς που δεν δικαιολογείται όσο μεγάλο χτύπημα και να ετοίμαζαν οι τρομοκράτες. Η αστυνομία εξετάζει λοιπόν και την πιθανότητα μετακίνησης των όπλων.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 19:00 στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόλαβαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα – Γεμάτο ρουκέτες, Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες ήταν το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο – ΦΩΤΟ

Συναγερμός στην Αστυνομία από αυτοκίνητο γεμάτο όπλα – Φωτό NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε