Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που ασελγούσε σε παιδιά του Δημοτικού – ΦΩΤΟ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

– Από ειδικό παιδοψυχολόγο παρακολουθείται η 10χρονη που τον κατήγγειλε
– Διαζύγιο ζήτησε η σύζυγός του όταν έμαθε για τη δράση του
– Σοκ στο Γέρακα από τη δράση του 52χρονου

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με εντολή εισαγγελέα από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 52χρονου ιδιοκτήτη κυλικείου που ασελγούσε σε κοριτσάκια κάτω των 10 ετών που φοιτούσαν σε δημοτικό της βοεριοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Ευθύμιο του Παντελή και της Φωτεινής,από την Καβάλα.

Ο 52χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά την καταγγελία μητέρας μαθήτριας της Τετάρτης Δημοτικού ότι της ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα της δελεάζοντάς τη με μια πορτοκαλάδα.


Ο 52χρονος ομολόγησε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι ανάλογο και πλέον κατηγορείται για “ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση”.

Ο κατηγορούμενος ασέλγησε τουλάχιστον σε τρία κοριτσάκια, τα οποία με το δέλεαρ πως θα τους έδινε πορτοκαλάδα, παρέσυρε στο κυλικείο και τους ζητούσε να σηκώσουν τις μπλούζες τους.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο 52χρονος ασέλγησε σε κοριτσάκια τα οποία είναι συμμαθήτριες της ίδιας του της κόρης.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο. Κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη από τις πράξεις του, λέγοντας πως δεν ξέρει τι συνέβη! Μιλώντας έξω από το ανακριτικό γραφείο με δημοσιογράφους λίγο πριν του γνωστοποιηθεί η απόφαση για την προσωρινή κράτησή του, είπε πως ομολόγησε τις πράξεις του στην ανακρίτρια: «Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, μετανιώνω», απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και συμπλήρωσε: «Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».

  

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε