Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Δάφνη: Σημαδεμένη για πάντα, θρασύς εξ αρχής! Αδιανόητη υπόθεση φρίκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Πρωτοφανής υπόθεση για τα Ελληνικά χρονικά, συγκλόνισε ακόμη και τους αστυνομικούς
– 52χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 20χρονη στο σπίτι του στη Δάφνη για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο
– Εκείνη υποστηρίζει πως την κακοποιούσε σεξουαλικά χωρίς διακοπές, χρησιμοποιώντας ερωτικά βοηθήματα και έχοντας κάμερα τόσο πάνω της, όσο και πάνω στο κεφάλι του
– Εκείνος εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός: Λέει ότι είχαν σχέση, ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της και πως τα παραπάνω “ήταν το φετίχ της”!
– “Τι έκανα, ΑμεΑ είμαι ρε παιδιά, 95% τυφλός είμαι” είπε στους δημοσιογράφους!
– Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο δράστης – “Κόλαφος” το κατηγορητήριο
– Όλο το χρονικό της φρικιαστικής ιστορίας που σόκαρε τη χώρα

Ανατριχίλα στην Δάφνη από υπέρβαρο άνδρα που κρατούσε φυλακισμένη 20χρονη φοιτήτρια την οποία βίαζε με σεξουαλικά ομοιώματα και βοηθήματα, ενώ παράλληλα κατέγραφε της αρρωστημένες πράξεις του με κάμερες που είχε τοποθετήσει στο κεφάλι του, αλλά και στο μέτωπο της έντρομης φοιτήτριας.

Καρέ – καρέ το θρίλερ

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της κοπέλας ανησύχησαν από την απουσία της, καθώς την έπαιρναν τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να έλθουν από την Πελοπόννησο στην Αθήνα, προκειμένου να αναζητήσουν την κόρη τους.

Όταν πια οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του υπέρβαρου άνδρα με τα προβλήματα όρασης δεν πίστευαν στα μάτια τους από αυτά που είδαν. Το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Όθωνος στην Δάφνη ήταν γεμάτο με σεξουαλικά βοηθήματα και ομοιώματα, ενώ η έντρομη κοπέλα ήταν δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι και γυμνή.

Ψυχώ στην Δάφνη

Η 20χρονη φοιτήτρια από την Πελοπόννησο είχε βρει αγγελία για βοήθεια στο σπίτι σε άτομα με ανάγκες και το θεώρησε ευκαιρία, τόσο για να εξοικονομεί κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσει τους γονείς της αλλά και για να ενισχύσει παράλληλα το βιογραφικό της, καθώς η δουλειά που θα έκανε ήταν επάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.

Οι γονείς της 20χρονης όταν έμαθαν πως θα εργαστεί αντέδρασαν και της είπαν απλά να συνεχίσει τις σπουδές της. Η κοπέλα όμως ήθελε να ενισχύσει το βιογραφικό της. Έτσι πήρε την δουλειά, ενημερώνοντας όμως τους γονείς της για το πού θα εργαστεί και με ποιο αντικείμενο.

Όταν την περασμένη Τετάρτη χάθηκαν τα ίχνη της, οι γονείς της αμέσως ήλθαν στην Αθήνα καταγγέλλοντας την εξαφάνιση της κόρης τους. Τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από το σπίτι του 52χρονου υπέρβαρου, και άκουσαν τις “πνιχτές” φωνές της έντρομης κοπέλας, καθώς ο άνδρας με τα αρρωστημένα ένστικτα την είχε φιμώσει πρόχειρα.

Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα του ισογείου διαμερίσματος και ήλθαν αντιμέτωποι με το απίστευτο θέαμα. Τον υπέρβαρο άνδρα σχεδόν ημίγυμνο, την κοπέλα έντρομη και γυμνή, δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι και μέσα στο σπίτι διάσπαρτα ερωτικά βοηθήματα και ομοιώματα, αλλά και κάμερες συνδεδεμένες με υπολογιστή.

Η κατάθεση της σοκαρισμένης κοπέλας

Σύμφωνα με μια πρώτη κατάθεση που έδωσε η έντρομη κοπέλα μέσα από το Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, την Τετάρτη πήγε στο σπίτι του 52χρονου προκειμένου να τον περιποιηθεί, καθώς έχει σε μεγάλο βαθμό πρόβλημα όρασης και παράλληλα να πληρωθεί.

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως από την πρώτη μέρα που έπιασε την δουλειά ο 52χρονος την υποχρέωσε να φορά ένα κοντό φόρεμα με τιράντα και έντονο χρώμα, με την δικαιολογία να είναι σε θέση ο ίδιος να μπορεί να την διακρίνει.

Αφότου, λοιπόν, μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα η 20χρονη, ο υπέρβαρος άνδρας την νάρκωσε με κάποιο υγρό που είχε έντονη μυρωδιά ασετόν.

Όταν συνήλθε κάπως η κοπέλα, διαπίστωσε πως ήταν δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι, βλέποντας έντρομη τον υπέρβαρο άνδρα, σχεδόν γυμνό με μια κάμερα στο μέτωπο του, ενώ η ίδια είχε την αίσθηση πως ο 52χρονος είχε βάλει κάμερα και στο μέτωπο της ίδιας.

Χαρακτηριστικά η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: “Ήταν πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στο νεροχύτη. Ήρθε από πίσω μου. Με αιφνιδίασε. Μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα. Με έσυρε στο δωμάτιο. Έχασα τις αισθήσεις μου“.

Δείτε το βίντεο

Όταν πια η 20χρονη απελευθερώθηκε από τους Αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο ισόγειο κολαστήριο, έπεσε στην αγκαλιά του Ανθυπαστυνόμου και άρχισε να του φιλά τα χέρια που έκοψαν τα δεσμά της.

Προκλητικότατος!

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Παρασκευής, 05.05.2017, ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και δήλωσε με σοκαριστικό θράσος πως είχε… σχέση με την κοπέλα, λέγοντας ακόμα στους δημοσιογράφους: “Τι έκανα, ΑΜΕΑ είμαι ρε παιδιά, 95% τυφλός είμαι”!

Οι δημοσιογράφοιν επέμειναν και τον ρώτησαν: “Καταλαβαίνετε τι κάνατε στο κορίτσι; Έχετε συνειδητοποιήσει την πράξη σας“;

Ο άνδρας απάντησε: “Σχέσεις είχαμε ρε παιδιά, τι θέλετε“;

Δείτε το βίντεο της μεταφορά του ενώπιον του εισαγγελέα

 

Αμέσως μετά ο άνδρας οδηγήθηκε και ενώπιον του ανακριτή, ενώ κατά την έξοδό του από τον εισαγγελέα ήταν… ακόμη περισσότερο προκλητικός!

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κοπέλα βρέθηκε δεμένη ο 52χρόνος δήλωσε: “Αυτό ήταν το φετίχ της“!

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη δήλωση

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η κοπέλα “ήταν με τη θέληση της” στο σπίτι του και σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: ” Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί.”

Δείτε την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα

Σημειώνεται πως ο 52χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα..

Καταπέλτης το κατηγορητήριο

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως σε βάρος του 52χρονου που κρατούσε φυλακισμένη την 20χρονη κοπέλα στο ημιυπόγειο της Δάφνης ασκήθηκε μία σειρά βαρύτατων κατηγοριών.

Συγκεκριμένα εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που αφορούν τα αδικήματα:

     —> της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

     —> του βιασμού κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

     —> της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

     —> της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε