Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Δε δήλωνε τίποτα αλλά έπαιρνε κανονικά δάνεια ο «εγκέφαλος» της μαφίας στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρία του ήταν ζημιογόνα, φορολογική δήλωση δεν έκανε, αλλά παρόλα αυτά έπαιρνε κανονικά δάνεια, είχε καταθέσεις πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ και ήταν πολύ… τυχερός στο Στοίχημα!

Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος έπαιρνε δάνεια από τράπεζες, αλλά η εταιρία που υποτίθεται ότι είχε, με έδρα της Πλατεία Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ήταν ζημιογόνος και δεν είχε ούτε και δήλωνε φορολογικά επικερδή δραστηριότητα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

Την περίοδο 2004-2010, ο κατηγορούμενος είχε 40,3 εκατ. ευρώ κέρδη που δε δικαιολογούνται, την ίδια περίοδο παίρνει δάνεια ύψους 3 εκατομμυρίων από τράπεζες και δηλώνει 5,5 εκατ. ευρώ κέρδη από το Στοίχημα!

Σύμφωνα επίσης με κατάθεση γυναίκας αξιωματικού της Αστυνομίας, το ίδιο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε και μεταφορά μεγάλων ποσών από τους λογαριασμούς της εταιρίας σε εκείνους του κατηγορούμενου. 100.000 ευρώ στις 12/4/2011 και 1.410.797 ευρώ έξι μέρες μετά!

Ψάχνουν τα εκατομμύρια της μαφίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Τη… διαδρομή του χρήματος της μαφίας της Θεσσαλονίκης αναζητούν τώρα οι δικαστικές αρχές. Ανοίγουν οι λογαριασμοί 22 κατηγορούμενων.

Ήδη, η αρμόδια Αρχή έχει ζητήσει να δεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 22 κατηγορούμενων για συμμετοχή στο κύκλωμα τοκογλυφίας, ενώ τα χρήματα του κυκλώματος πρόκειται να… αναζητηθούν με δικαστική συνδρομή σε τράπεζες της Γαλλίας, της Ελβετίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ήδη έχουν διαπιστωθεί συνεχείς μετακινήσεις υπέρογκων ποσών σε τραπεζικούς λογαριασμούς ατόμων που έχουν συλληφθεί, ενώ υπάρχουν και στοιχεία για εικονικά δάνεια που φέρεται να πήραν από τράπεζες. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν ενημερωθεί για τις κινήσεις των κατηγορούμενων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λεφτά υπάρχουν! 19 συλληφθέντες από την Μαφία της Θεσσαλονίκης ελεύθεροι με εγγυήσεις έως 300.000 ευρώ!

“Με παρακολουθούσαν κάθε βράδυ ως το σπίτι μου. Εγώ έπαθα εγκεφαλικό και η γυναίκα μου νευρικό κλονισμό”

28 προφυλακίσεις για την μαφίας της Θεσσαλονίκης – Προφυλακίστηκε ο Παπαχατζής του ΣΔΟΕ – Ελεύθερος υπο όρους ο δημοσιογράφος Γ. Φερέτης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε