Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Δένδιας: Μου είπαν ότι οι 4 τραυματίσθηκαν γιατί αντιστάθηκαν

Δένδιας: Μου είπαν ότι οι 4 τραυματίσθηκαν γιατί αντιστάθηκαν

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, είπε σήμερα ότι του είπαν πως ο τραυματισμός των τεσσάρων τρομοκρατών έγινε γιατί υπήρξε αντίσταση.

«Η εξήγηση που μου δόθηκε είναι ότι ο τραυματισμός των τεσσάρων έγινε κατά τη διάρκεια της σύλληψης γιατι υπήρξε αντίσταση. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τρομοκράτες», δήλωσε o Νίκος Δένδιας στον Alpha 98,9.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «6 μέρες», στους αστυνομικούς που έκαναν τις συλλήψεις των «4» ασκούνται άνωθεν πιέσεις να καταθέσουν πως έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, και ως εκ τούτου προέκυψαν οι κακώσεις στα πρόσωπα των κατηγορουμένων.

«Είχαμε διαπιστώσει από πριν στη διάρκεια της καταδίωξης, ότι ο οδηγός δεν είχε όπλο. Αντίθετα, ο συνοδηγός διαπιστώσαμε πως είχε καλάσνικοφ. Δεν ξέραμε αν και πόσοι ήταν στο πίσω μέρος. Όταν μπλοκάραμε το βανάκι και δεν είχε διέξοδο διαφυγής, πλησίασα την πόρτα του συνοδηγού, την άνοιξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, άρπαξα τον ένοπλο και τον πέταξα στον δρόμο κι αρχίσαμε να παλεύουμε. Σε δευτερόλεπτα, βλέπω ν’ ανοίγει η η πλαϊνή πίσω πόρτα και ένα άτομο να με σημαδεύει με το πιστόλι. Πριν προλάβει, ευτυχώς, να χτυπήσει είτε εμένα, είτε τον σύντροφό του έτσι όπως παλεύαμε, αντέδρασε ακαριαία συνάδελφός μου που του χτύπησε το χέρι και τον αφόπλισε. Εκεί τελείωσαν όλα και κάθε προσπάθειά τους να ξεφύγουν», λέει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατέρας Μπουρζούκου: Στην οικογένεια είμαστε όλοι αναρχικοί

Όταν οι αστυνομικοί πέρασαν τον όμηρο – οδοντίατρο για τρομοκράτη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε