Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δίκη Άννυ: Κάναμε χρήση ναρκωτικών μπροστά στη μικρή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Ανατριχιαστική κατάθεση φίλου του πατέρα της μικρής
– Τα ναρκωτικά και η συμπεριφορά του πατέρα της
– Τι κατέθεσε κλαίγοντας η γιαγιά της μικρής Άννυ

Κλαίγοντας η μητέρα του Σάββα Μπακαρτζίεβ στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας υποστήριξε στην κατάθεση της πως ο γιος της αγαπούσε την Άννυ και πως ήταν το καμάρι του!

Σήμερα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία και την αποτρόπαια εξαφάνιση του πτώματος της 4χρόνης τον Απριλιο του 2015.
Η γιαγιά της Άννυ συναισθηματικά φορτισμένη ξεκινώντας την κατάθεση της ανέφερε πως ακόμα και σήμερα δεν πιστεύει τι έχει συμβεί και υποστήριξε πως ο γιος της αγαπούσε και φρόντιζε τη μικρή.

“Εγω δεν το πιστευω αυτο ακομα. Πιστευω οτι θα μου πει ο Σάββας οτι δεν ειναι αληθεια. Ειναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Άλλαζε τις πάνες. Ήταν όλη μερα μαζι του. Ακομα περιμένω να μου πει οτι δεν είναι αλήθεια”.
Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο γιος της έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ τόνισε πως δεν είχαν καλές σχέσεις.”Ειμαι στην Ελλάδα 20 χρονια. Ο γιος μου ήρθε λιγο πιο μετά. Ποτέ δεν τον εχω δει να μαλώνει με φίλους του. Με κανέναν. Οταν κατάλαβα οτι κανει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Τότε κατάλαβα οτι κάνει ναρκωτικά. Δεν ξερω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι. Δεν είχαμε καλή σχέση. Απο τότε που ήταν με τη γυναίκα του δεν είχαμε σχέσεις. Δεν τους έβλεπα. Δεν τον έβλεπα τακτικά. Ξέρω οτι ειπε δουλέψει σερβιτόρος σε γάμους και βαφτίσια. Εκείνη την περίοδο δεν ξερω που εργαζόταν. Δεν με άφηνε να μπαινω στη ζωή του. Δε με άφηναν να ρωταω πολλά. Δεν ξέρω τους φίλους του. Εκ των υστέρων είδα ότι έκανε παρέα με τον Νικολάι. Σπάνια πήγαινα στο σπίτι τους. Έπρεπε να παρω τηλέφωνο “μπορώ να ερθω”; Πήγαινα μια φορα στους 3 μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι εμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζι με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω”.
Η μάρτυρας κλήθηκε από το δικαστήριο να ξεκαθαρίσει για πόσο χρονικό διάστημα και πότε κράτησε την Άννυ πριν από την αποτρόπαια δολοφονία. Όπως ανέφερε σήμερα στο δικαστήριο κράτησε το παιδί για τεσσερις πέντε ημέρες διότι η μάνα του είχε πάει στη Γερμανία.
“Ο Σάββας με πηρε τηλέφωνο και μου είπε μπορείς να έρθεις λίγο να πάρεις το παιδί διότι έχω μια δουλειά. Η Άννυ έμεινε μαζί μου τέσσερις πέντε ημέρες. Αυτο έγινε ένα μήνα πριν από το Πάσχα του 2015”.
Μετά όπως ανέφερε και αφού η Άννυ ήταν με τον πατέρας της δε μίλησε ξανά μαζί της.
“Είχαμε μαλώσει και ο Σάββας δε μου σήκωνε τηλεφωνο, δε μίλησα ξανα με Άννυ…Μια φορά μου ειπε οτι κοιμάται…Μια άλλη μετα το Πάσχα μου ειπε στο τηλεφωνο οτι ειμαστε Βουλγαρία…Μετά μου είπε η Άννυ χάθηκε, κοιμόμουν άνοιξε την πόρτα και έφυγε…”.
Η γιαγιά της Άννυ ανέφερε πως οι γονείς της έφεραν τη μικρή στη Ελλάδα για μία καλύτερη ζωή και για να μη μεγάλωσει και δεν ξέρει τους γονείς της, τονίζοντας για μία ακόμα φορά πως ο γιος της αγαπούσε τη μικρή. “Αυτός την κοίταγε στα μάτια του, την πήγαινε βόλτα, την τάιζε την είχε σν πριγκίπισσα. Η μάνα της καμάρωνε για αυτο” ανέφερε.
Παράλληλα τόνισε πως ο Σάββας ήθελε να αναγνωρίσει τη μικρή :” Ο γιος μου την αγάπησε τη Δήμητρα. Εγω ειχα πει πραγματα για το παιδι. Οτι μπορεί να μην ειναι δικό του και τσακωθήκαμε. Έδωσα σαν γονιός συμβουλή οτι δεν ειναι έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε εγω. Μετά ο γιος μου ηθελε να αναγνωρίσει το παιδι αλλά δεν ήθελε η Δήμητρα γιατι έπαιρνε κάποιο επίδομα. Οταν ειχε παει στη Βουλγαρία ο Σάββας με τη μικρή, είχε μείνει μια εβδομάδα σα ξενοδοχειο. Ο ξενοδόχος ειπε στη γιαγιά του Σάββα οτι δεν εχει δει πιο χαζομπαμπά”.

“Κάναμε χρήση μπροστά στην Άννυ”

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση φίλου του Νικολάι στο Δικαστήριο, χρήστη ναρκωτικών , ο οποίος ανέφερε πως οι κατηγορούμενοι κι ο ίδιος έκαναν χρήση ναρκωτικών μπροστά στην Άννυ στο διαμέρισμα κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα.
“Είχα παει μια φορά στη Μιχάηλ Βόδα,με είχε καλέσει ο Νικολαι. Στο σπίτι κάναμε χρήση και ηταν και Άννυ εκεί και το έβλεπε
Είδα κάποιο μαλωμα, ειπε οτι κοριτσάκι οτι θέλει να παει στη γιαγιά της και την μάλωσε ο Σάββας…” ανέφερε ο μάρτυρας, προκαλώντας σοκ στο ακροατήριο.
Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε