Δευτέρα, 13 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δίπλα στον Μαζιώτη έμενε από τους πλέον υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία

Δίπλα στον Μαζιώτη έμενε από τους πλέον υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Στην διπλανή πολυκατοικία που επι ενάμισι χρόνο έμενε ο καταζητούμενος και επικηρυγμένος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης μαζί με την σύντροφό του Πόλα Ρούπα, μένει ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία. 

Όπως είναι πλεον γνωστό από το μεσημέρι, ο Νίκος Μαζιώτης, ο τρομοκράτης του Επαναστατικού Αγώνα, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 5ο όροφο επι της οδού Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι.

Εκεί έμενε με την σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδάκι τους. Από τον Ιούνιο του 2012 όταν εξαφανίστηκε ο Μαζιώτης δεν πήγε τελικά και πολύ μακριά. Μέχρι το Μαρούσι πήγε και εγκαταστάθηκε σαν κύριος με την οικογένειά του.

Και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς! Ούτε καν ο ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία! Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μένει στην οδό Υψηλάντου, στον αριθμό 29. Δηλαδή ακριβώς δίπλα!

Προφανώς ο Νίκος Μαζιώτης ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένος που ούτε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ μέχρι πριν από ένα μήνα, δεν τον είχε καταλάβει….

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρησφύγετο Μαζιώτη: Επι ενάμιση χρόνο ζούσε στο Μαρούσι και δρούσε κάτω από τη μύτη της αστυνομίας – Ως δασκάλα συστηνόταν η Πόλα Ρούπα

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι – Έμενε εκεί με την Ρούπα και το παιδί τους – Παρουσιαζόταν ως δασκάλα!

Ο… αληθινός Μιχάλης Μιχελάκης ζει στην Κρήτη! “Μου ήρθε… ταμπλάς”, δηλώνει για τη “συνωνυμία” με τον Μαζιώτη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον συνεργού του Ν. Μαζιώτη

Οι αποδείξεις και τα κλειδιά οδηγούν τις έρευνες για Μαζιώτη και συνεργούς

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε