Έγκλημα

Δράμα: Είχε “ρημάξει” τον σιδηροδρομικό σταθμό για να πουλήσει μέταλλα!

Για τον 59χρονο που αφαίρεσε 48 αμφιδέτες σιδηροδρομικών γραμμών για να τους πουλήσει, σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 15/7/2014, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης, εντόπισαν 48 μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία θα πουλούσε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων και τα δέσμευσαν.

Οι μεταλλικοί αμφιδέτες αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μεταλλικά αυτά αντικείμενα ήταν αμφιδέτες σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε., τα οποία είχε αφαιρέσει ο δράστης από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Παρανεστίου Δράμας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 59χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πηγή: e-saloniki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χανιά: Διαμαρτυρία… εν πλω για την καταστροφή των χημικών της Συρίας

Ρόδος: Δεν έδινε στο γαϊδούρι του ούτε νερό και του το κατέσχεσαν!

Θεσ/νίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομους μετανάστες

Το μεγαλύτερο ηλιακό catamaran του κόσμου βρίσκεται στην Κόρινθο! Δείτε φωτό

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα