Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έδεσαν γυναίκα με καλώδιο τηλεφώνου και την έκαψαν με πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης – Οργή στη Νίκαια για τους ληστές των κοινοχρήστων

Έδεσαν γυναίκα με καλώδιο τηλεφώνου και την έκαψαν με πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης – Οργή στη Νίκαια για τους ληστές των κοινοχρήστων

ληστές προσποιήθηκαν τους ενοικους που ήθελαν να πληρώσουν τα κοινόχρηστα για να τους ανοίξει η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας στη Νίκαια. Την έδεσαν σε πολυθρόνα με το καλώδιο του τηλεφώνου και την έκαψαν με πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης.

Μαρτυρικές στιγμές έζησε στα χέρια των ληστών των κοινοχρήστων μια 70χρονη γυναίκα.

Τρόμος για τους διαχειριστές οι ληστές των κοινοχρήστων

Ηταν γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής όταν οι ληστές χτύπησαν το κουδούνι της κυρίας Αντωνίας η οποία είναι διαχειρίστρια σε πολυκατοικία στη Νίκαια προσποιούμενοι τους ενοικους που θέλουν να πληρώσουν κοινόχρηστα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, αφηρημένη και ανυποψίαστη, δε ρώτησε το όνομα τους και έτσι άνοιξε την πόρτα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 70χρονη στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιούς της, εισέβαλλαν δύο νεαροί οι οποίοι πήραν το καλώδιο του τηλεφώνου και την έδεσαν σε μια πολυθρόνα του καθιστικού.

Στη συνέχεια την απείλησαν με πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης προκειμένου να τους υποδείξει που κρύβει τα λεφτά των κοινοχρήστων. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να την κάψουν στο χέρι με το taser και τότε η κυρία Αντωνία τους είπε που είχε τα χρήματα.

Οι ληστές άρπαξαν περίπου 600 ευρώ και έφυγαν από την πολυκατοικία δίχως κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Στη συνέχεια η 70χρονη γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της κυρίας Αντωνίας και οταν πήγαν στο διαμέρισμά της, στον 2ο όροφο, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή, τη γυναίκα σε κατάσταση σοκ και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε