Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εισβολή ενόπλων σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό! Ανταλλαγή πυροβολισμών και ομηρία [pics, vid]

Εισβολή ενόπλων σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό! Ανταλλαγή πυροβολισμών και ομηρία [pics, vid]

– Πανικός σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό, επί της οδού Φυλής
– Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών
– Απείλησαν να “πάρουν ως ασπίδα” εργαζόμενους
– Το κατάστημα είχε πελάτες
– Ο ένας δράστης τραυματίστηκε και ο άλλος έγινε καπνός – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρόμος επικράτησε σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My market στην οδό Φυλής του Καματερού, όταν ένας ένοπλος μπούκαρε μέσα για να το ληστέψουν, το απόγευμα του Σαββάτου (11.03.2017). Στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν πολλοί πελάτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει.

Πρόκειται για ένα από τα λίγα σούπερ μάρκετ της περιοχής ενώ όπως καταλαβαίνετε, ανάμεσα στους πελάτες ήταν και οικογένειες με παιδιά.

Ο ληστής αφού άρπαξε ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό προσπάθησε να φύγει. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τις υπαλλήλους που πάτησαν το κουμπί. Άλλωστε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σχεδόν δίπλα από το κατάστημα.

Τότε, ο ληστής άρπαξε μία γυναίκα υπάλληλο στο σούπερ μάρκετ, ως ασπίδα με σκοπό να γλιτώσει και να διαφύγει της σύλληψης. Ωστόσο δεν πρόλαβε γιατί έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. 

Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών από την οποία τραυματίστηκε ο δράστης. Μάλιστα, μαρτυρίες των κατοίκων μιλάνε για μία πραγματική μάχη και για έναν αδίστακτο δράστη. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν να βρουν στοιχεία για την ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης “έφαγε” δυο σφαίρες και νοσηλεύεται στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν μαρτυρίες και για δεύτερο δράστη, ο οποίος είτε “κρατούσε τσίλιες” είτε κατάφερε να διαφύγει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε