Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκτός φυλακής αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό η Ελένη Ζαρούλια – Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στη γυναίκα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Εκτός φυλακής αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό η Ελένη Ζαρούλια – Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στη γυναίκα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής

– Το Συμβούλιο Εφετών έλυσε τη διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα για την Ελένη Ζαρούλια
– Μετά τον Δημήτρη Κουκούτση είναι η δεύτερη βουλευτής που τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
– Στη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου επιτρέπεται μόνο να πηγαίνει στη Βουλή
– Συμπληρωματικές απολογίες αύριο για Κασιδιάρη και Μίχο
– Την Παρασκευή στο Εφετείο και οι Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός

Η… παροικία της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού δεν θα μεγαλώσει κι άλλο, αφού η Ελένη Ζαρούλια δεν θα συναντήσει στο ίδιο κελί τον σύζυγό της και αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η βουλευτής του κόμματος, κατηγορούμενη για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης όπως και οι υπόλοιποι, αφέθηκε ελεύθερη αλλά με όσους. Τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και θα της επιτρέπεται να πηγαίνει μόνο στη Βουλή, ενώ της απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Η τύχη της Ελένης Ζαρούλια κρίθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που κλήθηκε να αποφασίσει με τη διαφωνία ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και τον αρμόδιο εισαγγελέα για το αν θα πρέπει να κρατηθεί ή όχι μετά την απολογία της.

Οι Εφέτες τάχθηκαν με την άποψη των ανακριτριών που ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερη η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, με την επιβολή ωστόσο κατ’ οίκον περιορισμού, πλην της μετάβασης της στην Βουλή και επιπλέον με απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία της Ελένης Ζαρούλια, ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος είχε γνωμοδοτήσει υπέρ της προφυλάκισής της, θέση που υιοθέτησε και ο συνάδελφός του που υπέβαλε εισήγηση προς το Συμβούλιο Εφετών.

Ξανά στις ανακρίτριες Κασιδιάρης και Μίχος

Κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες, για αύριο Πέμπτη, απέστειλαν οι ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, στους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο.

Οι δύο βουλευτές καλούνται σε απολογία μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, ενώ ο Νίκος Μίχος βαρύνεται επιπλέον και με κατηγορία που αφορά παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα μεταφερθούν στο Εφετείο για να απολογηθούν ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινοβουλευτική ομάδα στις φυλακές… “ιδρύει” η Χρυσή Αυγή! – Προφυλακιστέος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος – Γίνεται ο όγδοος που οδηγείται στη φυλακή

Νέες ΦΩΤΟ ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή – Ο Παππάς και τα παιδιά του χαιρετούν ναζιστικά – Οι ευχετήριες κάρτες με την σβάστικα και το “Χάιλ Χίτλερ”

Λάρισα: Η απάντηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου στη Χρυσή Αυγή για τις εικόνες που βλέπετε – Στο στόχαστρό του και η Ελένη Ζαρούλια!

Ο Η. Κασιδιάρης καταγγέλλει: Ψήθηκαν στη ζέστη οι προφυλακισμένοι βουλευτές

Προκαλεί ο Κουκούτσης: Ήμουν αρνί και με κάνατε λύκο – Περιμένω να δαγκώσω

Διχάζει ανακρίτριες – εισαγγελέα η Ζαρούλια: Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο – Ελεύθερος με όρους ο Μπαρμπαρούσης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε