Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ελεύθερος με εγγύηση ο αδελφός του παιδοκτόνου στο Άστρος Κυνουρίας – Την Τρίτη απολογούνται οι γονείς του θύματος για το άγριο φονικό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την εμφάνισή τους στον εισαγγελέα οι τρεις συγγενείς του 39χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο του τον πατέρα στο Άστρος Κυνουρίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, που ενεπλάκη στο φονικό, αφέθηκε ελεύθερος, με τηξν υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 3.000ευρώ ως χρηματική εγγύηση.

Ακόμη, χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι ο γαμπρός του θύματος, αλλά και η κατηγορούμενη θεία του 39χρονου.

Για αύριο (σ.σ. Τρίτη), έχουν προγραμματιστεί οι απολογίες των πλέον τραγικών φιγούρων της οικογενειακής τραγωδίας, ο πατέρας που δολοφόνησε το παιδί του, αλλά και η μητέρα του.

Το χρονικό του φονικού

Παραμονή του 15αυγουστου, ο 39χρονος τηλεφώνησε στους δικούς του λέγοντας τους πως θα τους επισκεπτόταν την επομένη. Όταν έφτασε στο σπίτι λογομάχησε  με τον πατέρα του στην αυλή.

Τότε ο 75χρονος τον πυροβόλησε τρεις φορές με μια καραμπίνα και τον σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικογενειακοί καβγάδες ήταν πολύ συχνό φαινόμενο με τον γιο να γίνεται βίαιος σε βάρος των γονιών του, να τους χτυπά και να απατεί να του δώσουν χρήματα.

Ο ρόλος της μητερας και των υπόλοιπων συγγενών:

Μετα τη δολοφονία του γιου του, ο 75χρονος αποκάλυψε στη γυναίκα του, τη νύφη, τον αδερφό του αλλά και τον γαμπρό του τι είχε συμβεί και όλοι μαζί προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Η μητέρα του θύματος μαζί με τη συνυφάδα της εξαφάνισαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του 39χρονου και καθάρισαν την αυλή από τα αίματα.

Ο πατέρας και δράστης μαζί με τον αδερφό του φόρτωσαν το πτώμα στο αυτοκίνητο του νεκρού και το μετέφεραν με αυτό σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι.

Εκεί έβαλαν φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος γαμπρός του δράστη που τους μετέφερε πίσω στο σπίτι.

Πηγή φωτό: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φονικό στο Άστρος – Τί οδήγησε τον πατέρα να σκοτώσει τον ίδιο του τον γιο – Συνεργοί η μητέρα κι άλλοι τρεις

Παιδοκτόνος για οικονομικές διαφορές – Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στο Άστρος – Σκότωσε τον γιο του και έκαψε το πτώμα

Φρικτό έγκλημα στο Άστρος – Βρέθηκε απαναθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε