Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έπλυναν τη γιάφκα της Νέας Μάκρης με χλωρίνη οι ληστές του Διστόμου – Βρέθηκαν “ορφανά” αποτυπώματα και DNA

Έπλυναν τη γιάφκα της Νέας Μάκρης με χλωρίνη οι ληστές του Διστόμου – Βρέθηκαν “ορφανά” αποτυπώματα και DNA

Τα αποτυπώματα των συνεργών του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρου Χριστοδούλου, Σπύρου Δραβίλα και Γιώργου Πετρακάκου βρέθηκαν στη γιάφκα της Νέας Μάκρης, όμως αυτό που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική είναι τα “ορφανά” αποτυπώματα και το DNA.

Φύλλο και φτερό έκαναν οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων το σπίτι που πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας και το οποίο άδειασε σε χρόνο… dt μετά τη ληστεία στο Δίστομο.

Μετά από τις έρευνες στη γιάφκα των ληστών του Διστόμου, η Αντιτρομοκρατική κατάφερε να τακτοποιήσει τα αποτυπώματα των καταζητούμενων Χριστοδούλου, Δραβίλα και Πετρακάκου, παρά το γεγονός πως πριν εξαφανιστούν από προσώπου γης, οι τρεις συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη είχαν πλύνει το εσωτερικό του σπιτιού με μάνικα πίεσης, ώστε να καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο θα τους συνέδεε με το σπίτι.

Σε κάποια σημεία μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ρίξει ακόμη και χλωρίνη.

Τα αποτυπώματα των τριών καταζητούμενων ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο να βρεθούν στο σπίτι της Νέας Μάκρης. Εκείνο που δεν περίμεναν οι αστυνομικοί και στο οποίο επικεντρώνουν τώρα τις έρευνές τους, είναι τα αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκαν, τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Που σημαίνει ότι οι τρεις καταζητούμενοι δέχονταν… επισκέψεις!

Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι πως τα “ορφανά” αποτυπώματα και το DNA των φερόμενων ως συνεργών των τριών που καταζητούνται για τη ληστεία στο Δίστομο βρέθηκαν σε σημεία όπου υπήρχε “αποκλειστική παρουσία” των Χριστοδούλου, Δραβίλα και Πετρακάκου: δηλαδή σε μαξιλαροθήκες, σεντόνια, βρύσες και πόμολα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζουν χτύπημα οι τρομοκράτες ίσως και κατά πολιτικού προσώπου – Το κόλπο των τσιλιαδόρων και το ξύλινο ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού

“Χτενίζουν” την Πελοπόννησο για τους ληστές του Διστόμου

Αμφιλοχία: Θρίλερ μετά από περίεργο ατύχημα – Οι κηλίδες αίματος και ο τραυματισμένος οδηγός που εξαφανίστηκε, γρίφος για την αντιτρομοκρατική

Ο “γνωστός” Πετρακάκος και οι συνεργοί του Β. Παλαιοκώστα πίσω από τη ληστεία στο Δίστομο – Δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού ο “καρφάκιας”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε