Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Έσπασαν” και μιλάνε για τρομοκρατία οι εκτελεστές της Αγίας Νάπας;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο ένας μιλάει για γιάφκες με όπλα, ο άλλος για το χτύπημα στην Αγία Παρασκευή. Και οι δύο, ισοβίτες πλέον, εκτελεστές της Αγίας Νάπας στην Κύπρο φαίνεται ότι θέλουν να μιλήσουν στην αντιτρομοκρατική, άγνωστο με ποια ανταλλάγματα

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής άκουσαν με επιφυλάξεις τις αποκαλύψεις του Αναστάσιου Τσεχιλίδη που έκανε λόγο για γιάφκες με όπλα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit σήμερα αναμένεται οι ελληνικές αρχές να έχουν μια πρώτη επίσημη ενημέρωση από τις κυπριακές για τις “αποκαλύψεις” του κατάδικου. Αν αποδειχθούν σοβαρές, τότε δεν αποκλείεται να “κατέβει” στην Κύπρο ειδικό κλιμάκιο για να τον εξετάσει.

Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η αντιτρομοκρατική ασχολείται με τους δολοφόνους της Αγίας Νάπας.
Όταν είχαν συλλάβει τους δύο εκτελεστές είχαν ακούσει με έκπληξη τον Δ. Μαμαλικόπουλο να λέει πως είχε λάβει μέρος στην επίθεση κατά του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής με τους έξι τραυματίες αστυνομικούς. Τότε η κατάθεσή του είχε εκληφθεί ως μια προσπάθειά του να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην εκδοθεί στην Κύπρο.

Όταν όμως έγινε το χτύπημα κατά των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής είχε πάει στην Κύπρο για μια “κουβέντα” με τον 27χρονο χωρίς να γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε.

Ο Μαμαλικόπουλος κατά καιρούς είχε μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής για σχέσεις με τρομοκρατικές ομάδες, όμως παρά το γεγονός ότι παρακολουθούνταν ανά διαστήματα, δεν είχε εντοπιστεί κάτι σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε