Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γρεβενά: Βίαζε και εξέδιδε τη διανοητικά ανάπηρη… ”φίλη” του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αστυνομικοί έπεσαν πάνω στην άτυχη κοπέλα σε δρόμο της πόλης – Όταν πήγαν στο τμήμα διαπίστωσαν πως είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της πριν από ένα μήνα…

Αλλοδαπή 28 χρόνων, η οποία έπασχε από διανοητική αναπηρία, κατηγορείται πως ανάγκαζε με τη χρήση της βίας να εκδίδεται κυρίως σε ηλικιωμένους άνδρες – πελάτες ένας 58χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα στα Γρεβενά.

Η κοπέλα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Φλώρινα τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου και τελούσε υπό καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης, εντοπίστηκε χθες βράδυ (01-08-2014) από αστυνομικούς σε περιοχή των Γρεβενών και οδηγήθηκε στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας.

Από την έρευνα για τις συνθήκες της εξαφάνισης της προέκυψε ότι η 28χρονη εξαναγκάστηκε με απειλές από τον 58χρονο να εγκαταλείψει την οικία της και να διαμείνει σε σπίτι του στα Γρεβενά, εκεί όπου την εξέδιδε σε ηλικιωμένους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, προέκυψε ότι ο 58χρονος επανειλημμένα την εξανάγκαζε με τη βία σε συνουσία μαζί του, ενώ παλαιότερα την εξέδιδε και σε ηλικιωμένους άνδρες στη Φλώρινα. Ο δράστης συνελήφθη κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Σπαραγμός σε παραλία για καθηγητή πανεπιστημίου – Πέθανε μπροστά στο γιο και τη γυναίκα του!

Κρήτη: Η κόρη έβλεπε τη μητέρα της να πνίγεται μπροστά της – Νέα τραγωδία σε κοσμική παραλία του Ηρακλείου!

Φθιώτιδα: Προσπάθησε να τη βιάσει στο τρένο – Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε όταν σηκώθηκε να πάει τουαλέτα!

Χαλκιδική: Ο μεζές των 200 κιλών που ξεσήκωσε μια ολόκληρη παραλία – Δεν μπορούσαν να βγάλουν το σκυλόψαρο στη στεριά (Φωτό)!

Ρόδος: Το ξενοδοχείο γυμνιστών που κάνει θραύση σε Τουρκία και Ισραήλ – Γεμάτα όλα τα δωμάτια (Φωτό)!

Δυτική Ελλάδα: Όρμηξε στον δερματολόγο επειδή ζήτησε να εξετάσει τη γυναίκα του στα απόκρυφα σημεία της!

Μύκονος: Γνωρίστε την ακριβότερη βίλα που νοικιάζεται για καλοκαιρινές διακοπές – Δείτε το βίντεο!


Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε