Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Ρούπα και το … 1.500.000 ευρώ – Ποιοι την κρύβουν;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεδομένο θεωρούν πλέον στην Αντιτρομοκρατική ότι με τη βοήθεια και ποινικών η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, πλέον έχει αναζητήσει καταφύγιο, πιθανότατα εκτός Αττικής και δεν στοχεύει να παραδοθεί, παρά τη σύλληψη του συντρόφου της.

Η στάση του Νίκου Μζιώτη άλλωστε, λένε στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιουδήποτε είδους “διαπραγμάτευση”. Επί της ουσίας με τη στάση του θέλει να δείξει ότι δεν είναι σε θέση αδυναμία παρά τη σύλληψή του η οποία δεν θα επηρεάσει και τη θέση της συντρόφου και του παιδιού του που όπως υπολογίζουν μπορούν αυτόνομα να συνεχίσουν να ζουν.

Το πως λοιπόν είναι το ερώτημα που καλούνται να λύσουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το λεγόμενο και “επαναστατικό ταμείο” έχει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τις ληστείες που χρεώνονται στον Μαζιώτη και τους συνεργούς του. Χρήματα αρκετά για να μπορέσει ο τρομοκράτης με τη σύντροφο και τους συνεργάτες του να “αγοράσουν” ένα δίκτυο προστασίας, ακόμη και με τη βοήθεια ποινικών.

Άλλωστε ο Γιώργος Πετρακάκος που φέρεται να έχει σχέσεις με τον ποινικό χώρο με τον τρόπο αυτό ζει επί χρόνια.
Το ίδιο και η Πόλα Ρούπα με τον Νίκο Μαζιώτη, μέχρι την περασμένη εβδομάδα…

Έτσι φαίνεται ότι το σχέδιο που είχε καταστρωθεί από το ζεύγος των τρομοκρατών για ανάλογες περιπτώσεις φαίνεται ότι έχει μπει σε εφαρμογή…

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε