Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η έκπληξη του αστυνομικού από όσα του είπε ο Καραμολέγκος

Η έκπληξη του αστυνομικού από όσα του είπε ο Καραμολέγκος

 Ο βιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος εκτός από ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αποδείχθηκε και ένας τρομερός διαπραγματευτής, αφού κατάφερε τον ίδιο του τον απαγωγέα να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.

 Αδιανόητη ήταν η ψυχραιμία του βιομηχάνου Μανώλη Καραμολέγκου ο οποίος κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του όχι μόνο να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά και να παραδοθεί μαζί του στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας. 

Χωρίς να έχει διευκρινιστεί πώς ο Μανώλης Καραμολέγκος μαζί με τον απαγωγέα του έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα της Κερατέας. 

Μπροστά βρισκόταν ο επιχειρηματίας και από πίσω του ο απαγωγέας ο οποίος είχε πάνω του όπλο και χειροβομβίδα. 

Στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος βρισκόταν ο αστυνομικός φρουρός. Ο κ. Καραμολέγκος φέρεται να τον πλησίασε και του είπε πως γίνονται έρευνες για μία απαγωγή, λέγοντάς του πως ο ίδιος είναι το θύμα της απαγωγής. 

Η συνέχεια όμως ήταν εκείνη που εξέπληξε τον αστυνομικό φρουρό.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμολέγκος φέρεται να είπε στον φρουρό: “Όλοι κάνουμε λάθη και αυτός ο κύριος πίσω μου έχει κάνει ένα λάθος και ήρθε να το πει”.

Κατάπληκτος ο αστυνομικός φρουρός οδήγησε τους δύο άντρες μέσα στο αστυνομικό τμήμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ιστορία σαν παραμύθι της εταιρείας Καραμολέγκος – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε ο πασίγνωστος επιχειρηματίας στην Κερατέα – Τον είχαν απαγάγει την Τρίτη από τον Γέρακα – Παραδόθηκε ένας από τους απαγωγείς

“Μυθιστορηματική” η απαγωγή του Καραμολέγκου – Πληροφορίες πως κάποιοι απαγωγείς ήταν εργαζόμενοί του – Πώς έπεισε τον δράστη να τον ελευθερώσει

Η στιγμή της σύλληψης του δεύτερου απαγωγέα του Καραμολέγκου (ΦΩΤΟ)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε