Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η κάμερα πρόδωσε τον δολοφόνο του οδηγού ταξί στην Καστοριά – Τι λένε στο NewsIt σύζυγός και συνάδελφοι

Η κάμερα πρόδωσε τον δολοφόνο του οδηγού ταξί στην Καστοριά – Τι λένε στο NewsIt σύζυγός και συνάδελφοι

– Μια κάμερα “κάρφωσε” τον αστυνομικό που δολοφόνησε τον 52χρονο οδηγό ταξί
– Ο 30χρονος άνδρας της ΟΠΚΕ ομολόγησε ότι τον σκότωσε κατά την ανάκριση
– Αργά το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στον κρόταφο ο 52χρονος οδηγός ταξί
– Συντετριμμένη η σύζυγός του μιλά στο NewsIt.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς, η δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, την ώρα μάλιστα που στην Αθήνα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του μανιακού που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί, δυο υποθέσεις όμως που δεν φαίνεται να έχουν καμία σύνδεση.

Ο 52χρονος αυτοκινητιστής, βρέθηκε νεκρός έχοντας δεχτεί δύο πυροβολισμούς,έναν στην κροταφική χώρα και έναν στην πλάτη και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες, μια κάμερα ήταν αυτή που πρόδωσε τον αστυνομικό δολοφόνο του 52χρονου οδηγού ταξί, καθώς

Συντετριμμένη η σύζυγός του, Καλλιάνθη Τζέλου, δηλώνει στο NewsIt.gr “Είναι δύσκολη ώρα. Δεν ξέρω τίποτα, μόνο ότι τον σκότωσαν. Τι να σας πω κι εγώ; Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη.”

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού της Καστοριάς, Μάκης Μπέλλος μιλώντας στο NewsIt.gr αναφέρει “Από κάποιες κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή κατέληξαν στον δράστη. Έδειχναν τον αστυνομικό να μπαίνει στο ταξί του συναδέλφου. Τον ξέρω χρόνια, ήταν οικογενειάρχης με 2 παιδιά.”

Ομολόγησε ο δράστης

Ένας τριαντάχρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθη για την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους. Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου εντάχθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας. Παρότι συμμετείχε αρχικά στις έρευνες για τη δολοφονία, συνελήφθη έπειτα από βίντεο που είχαν καταγράψει οι κάμερες στις πιάτσες, το οποίο τον έδειχνε να μπαίνει στο ταξί.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ο 53χρονος ήταν 40 με 50 μέτρα μακριά από το ταξί του και είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Έχει βρεθεί κάλυκας, ο οποίος φαίνεται να είναι από όπλο 45 χιλιοστών αλλά περισσότερα στοιχεία θα δείξει η βαλλιστική.

Πανικός επικράτησε σε όλη την Καστοριά. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ συναγερμόςσήμανε σε όλη την πόλη όπως βλέπετε στις πρώτες εικόνες από το αιματοβαμμένο σημείο.

Τον έψαχναν όλο το απόγευμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί του άνθρωποι έψαχναν τον οδηγό ταξί από νωρίς το απόγευμα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 21:00.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε το όχημά του στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Όλα αυτά, την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Μάλιστα, στο πρώτο άκουσμα της είδησης, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως συνδέονται οι υποθέσεις.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Σακελλάρης

Με πληροφορίες από svouranews, alphafm.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε