Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η όμορφη τουρκάλα ποινικολόγος του Άγγελου Φιλιππίδη

Η όμορφη τουρκάλα ποινικολόγος του Άγγελου Φιλιππίδη

Είναι από τις πιο διάσημες και πιο σκληρές ποινικολόγους της Τουρκίας. Το όνομά της Σεϊντά Γιλντιρίμ. Έχει υπερασπιστεί επιχειρηματίες, διάσημους τούρκους, πρωταγωνιστές σε σκάνδαλα. Και ανέλαβε και τον Άγγελο Φιλιππίδη.

Μελαχρινή, εντυπωσιακή και μέσα σ’ όλα. Ονομάζεται Σεϊντά Γιλντιρίμ, και είναι δικηγόρος που οι πελάτες της δεν περνούν απαρατήρητοι.

Η λίστα είναι μεγάλη:

Αλαντίν Τσακιτζί: Ο άνθρωπος μυστήριο που συνέδεσε το όνομά του με την Μαφία και τους Γκρίζους Λύκους αλλά και την ΜΙΤ. Οι κατηγορίες; Δολοφονίες μεταξύ των οποίων και η πρώην γυναίκα του. Κάποιοι μάλιστα είχαν γράψει ότι εκτός από πελάτης της Γιλντιρίμ, ο Τσακιτζί ήταν και σύντροφός της.

Ερολ Έβκιλ: Τον αποκαλούν Βασιλιά της Ελιάς. Τούρκος επιχειρηματίας που έχει εμπλακεί σε υπόθεση φόνου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Ρεζά Ζαράμπ: Αζέρος επιχειρηματίας. Άνθρωπος-κλειδί του σκανδάλου διαφθοράς που ξέσπασε στην Τουρκία. Παντρεμένος με την Τουρκάλα δημοφιλή τραγουδίστρια Εμπρού Γκιουντές. Κατηγορείται για δημιουργία δικτύου ανθρώπων που πραγματοποιούσε δωροδοκίες αξιωματούχων.

Σεντά Σαγιάν: Παρουσιάστρια, τραγουδίστρια. Προσέφυγε στην δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της.

πηγη: ΕΘΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγνώριστος ο Φιλιππίδης με περισσότερα κιλά και σακούλες στα μάτια – ΦΩΤΟ

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο Άγγελος Φιλιππίδης – Επιστρέφει πίσω στη ΓΑΔΑ

Απελάθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα ο Άγγελος Φιλιππίδης – Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ – “Επέστρεψα οικειοθελώς”, δήλωσε ο ίδιος

Όλα όσα ειπώθηκαν στο τουρκικό δικαστήριο μεταξύ τούρκων δικαστών και Άγγελου Φιλιππίδη – Δυσφορία Καραμανλή για την “χρησιμοποίηση” του ονόματός του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε