Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η στιγμή που φτάνουν στα δικαστήρια η σύζυγος και η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου – ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που φτάνουν στα δικαστήρια η σύζυγος και η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου – ΒΙΝΤΕΟ

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων έφτασαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και η κόρη τους Ουρανία προκειμένου να μεταφέρουν την μεταγωγή του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής εκεί.

Προσπάθησαν να αποφύγουν πολλές φορές τους δημοσιογράφους με την κα Ζαρούλια να κάνει ζιγκ – ζαγκ ανάμεσά τους. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία νωρίτερα είχε μεταβεί στην ΓΑΔΑ για να δει το πατέρα της – αλλά δεν της επετράπη – δήλωσε περήφανη για εκείνον.

Και στην Ευελπίδων η Ουρανία Μιχαλολιάκου επανέλαβε ότι είναι υπερήφανη για τον πατέρα και χαρακτήρισε παράνομη τη σύλληψή του, καθώς “διώκεται για τις ιδέες του”. Τόνισε επίσης ότι “θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Δεν μας φοβίζει τίποτε”.

Εντός και εκτός του χώρου των δικαστηρίων βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο χώρο της Εισαγγελίας επιτρέπεται η είσοδος μόνον σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και βέβαια στους νομικούς εκπροσώπους των συλληφθέντων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι συλλήψεις του Φύρερ Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Η σιγή ασυρμάτου και οι τρεις άνθρωποι που γνώριζαν την καταιγίδα συλλήψεων

Παράνομα όπλα και χιλιάδες ευρώ στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου! – ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Πατέλης – Καταζητείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς – Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε