Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η θηλυκή “Σουάρες” στα Τρίκαλα! Σύζυγος γνωστού επιχειρηματία δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη! Απίστευτα σκηνικά στη μέση του δρόμου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε τυπικός έλεγχος αυτοκινήτου στην περιοχή της Καλαμπάκας, με πρωταγωνιστές την σύζυγο γνωστού επιχειρηματία της περιοχής και έναν αστυνομικό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν μεικτό συνεργείο από Αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμπάκας και άντρες της Τουριστικής Αστυνομίας της περιοχής, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.

Κατά την διάρκειά του, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 63χρονου Τρικαλινού οδηγού εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις.

Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 63χρονο, γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία, πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, ούτως ώστε να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Και τότε ήρθε η “έκρηξη”

Μόλις η 47χρονη, σύζυγος του φυγόποινου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, όρμησε σε αστυνομικό, δαγκώνοντάς του το χέρι, για να αποφύγει ο άντρας της την σύλληψη.

Αμέσως με την συνδρομή των συναδέλφων του, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στην …θερμόαιμη σύζυγο του 63χρονου, προκειμένου να οδηγηθεί και εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο νεκρές αρκούδες από σφαίρα στην Πρέσπα – Φωτό

Ο Χρυσοχοΐδης παρέδωσε 7 χλμ. της Κορίνθου – Πατρών – Δείτε φωτό

Δεν χωρούσαν στα αυτοκίνητα τα τρίμετρα χασισόδεντρα που κατέσχεσαν από το σπίτι του στη Χαλκιδική

Συνεχίζεται η “τρέλα” του ΕΝΦΙΑ – Καλούνται να πληρώσουν για ελαιώνα που κάηκε πέρυσι, ενώ ακόμη δεν έχουν πάρει αποζημίωση! Βίντεο

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε