Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ημαθία: Αποκαλύψεις για τη δολοφονία του γαμπρού από τα πεθερικά του – Το συμβόλαιο θανάτου των 2.500€ και η εκτέλεσή του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση που αφορά τη δολοφονία του 43χρονου…

Αλβανού που διέμενε στην Ημαθία. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του άτυχου 43χρονου επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος Αλβανός εξαφανίστηκε στις 2 Αυγούστου. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι που διέμενε. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 5 Αυγούστου.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σύμφωνα με πρώτες μαρτυρίες τον 43χρονο έβγαλαν από το αυτοκίνητό του και τον επιβίβασαν στο δικό τους αυτοκίνητο, δύο άτομα. Το αυτοκίνητο αυτό, ένα Opel Astra, φέρεται ότι κυκλοφορούσε τις προηγούμενες μέρες μέσα στο χωριό των Γεωργιανών.

Μετά από έρευνες και διασταύρωση στοιχείων από την ασφάλεια Βέροιας, εντοπίστηκαν οι δύο απαγωγείς του άτυχου Αλβανού – πρόκειται για θείο και ανιψιό – οι οποίοι σταδιακά άρχισαν να αποκαλύπτουν ανατριχιαστικά στοιχεία. Όπως προέκυψε, ήταν πληρωμένοι δολοφόνοι οι οποίοι εκτέλεσαν «συμβόλαιο θανάτου» κατόπιν «παραγγελίας» του πεθερού του θύματος.

Τόσο οι πληρωμένοι δολοφόνοι, όσο και τα πεθερικά του θύματος, είναι επαναπατρισθέντες από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και διαμένουν νόμιμα στη χώρα. Η αμοιβή για το «συμβόλαιο θανάτου» ήταν 2.500 ευρώ, από τις οποίες οι δολοφόνοι πήραν 1.500 ευρώ προκαταβολή. Το υπόλοιπο ποσό θα το έπαιρναν μετά την εκτέλεση.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο δολοφόνους, ο θείος, βαρύνεται με την κατηγορία της εκτέλεσης άλλων τριών συμβολαίων θανάτου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις τρεις περιπτώσεις δεν έχουν βρεθεί τα πτώματα.

Το πρωί της 12ης Αυγούστου οι δύο δολοφόνοι υπέδειξαν το σημείο στο οποίο έθαψαν τον άτυχο 43χρονο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Πατρίδας και Κωστοχωρίου σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Όπως προκύπτει, οι πληρωμένοι δολοφόνοι έδρασαν μέχρι και στην εξαφάνιση του πτώματος με ανατριχιαστικό «επαγγελματισμό». Τον στραγγάλισαν με σχοινί και στη συνέχεια τον έθαψαν, αφού πρώτα του έβγαλαν τα ρούχα, για να επέλθει πιο γρήγορα η αποσύνθεση!

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ορεστιάδα: Η εικόνα που προκάλεσε πανικό σε δεξίωση γάμου – Οι καλεσμένοι ανέβηκαν στα τραπέζια την ώρα που χόρευαν η νύφη και ο γαμπρός (Φωτό)!

Ζάκυνθος: Πέθανε μετά από σπρώξιμο υπάλληλος ξενοδοχείου – Οργή και κατάρες για τον τουρίστα που συνελήφθη!

Εύβοια: Θάνατος μετά το πρωινό μπάνιο – Σπαραγμός για το παιδί που ”έσβησε” στα χέρια των γονιών του!

Ηράκλειο: Φρίκη σε μπαρ – Τους χτυπούσαν μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους επειδή δεν πλήρωσαν το λογαριασμό!

Αγρίνιο: Πυροβόλησε τη γυναίκα και τραυμάτισε τον ταξιτζή της – Πανικός και αίμα στο κέντρο της πόλης!

Πάτρα: Μιλούσε στο κινητό και συγκρούστηκε με συρμό του Προαστιακού – Φωτό και βίντεο από το σημείο!

Χανιά: Οι διακοπές οι φωτογραφίες και η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη στα social media – Δείτε φωτό!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε