Έγκλημα

Ηράκλειο: “Ήταν ατύχημα” ισχυρίστηκε ο 65χρονος που πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του

Τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της απόπειρας ανθρωποκτονίας απήγγειλε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στον 65χρονο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε την 53χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της στο Γάζι.

Ο 65χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίσθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε ατύχημα. Υποστήριξε ότι, ενώ ήταν σκοτάδι, άκουσε θόρυβο και μπήκε στη κρεβατοκάμαρα, αλλά γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει και να εκπυρσοκροτήσει το όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του, γιατί, όπως ανέφερε, το σπίτι είναι απομονωμένο.

Ο 65χρονος, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από την εν διαστάσει σύζυγό του και τα παιδιά τους, έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 65χρονος που πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυροβολισμό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα