Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

«Ήταν ζωντανός 20 λεπτά!»: Φίλος του 34χρονου περιγράφει καρέ καρέ το φονικό στο Κερατσίνι

«Ήταν ζωντανός 20 λεπτά!»: Φίλος του 34χρονου περιγράφει καρέ καρέ το φονικό στο Κερατσίνι

Τις τελευταίες στιγμές πριν από το μοιραίο χτύπημα και τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα περιέγραψε φίλος του, που ήταν μαζί στην καφετέρια στο Κερατσίνι.

«Τον μαχαίρωσε δυο φορές, μια στην κοιλιά και μια στην καρδιά. Τον μαχαίρωσε γιατί τον χτυπούσε και δεν έπεφτε», είπε ο φίλος του άτυχου άνδρα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε πως το θύμα «ήταν ζωντανός για 20 λεπτά και το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 50».

Φίλος 34χρονου: «Το ζήτημα είναι πολιτικό όχι ομαδικό»

«Πήγαμε να δούμε τον αγώνα Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν σε μια καφετέρια στο 70ο λεπτό του αγώνα. Απέναντι μας κάθονταν μερικά μέλη της Χρυσής Αυγής. Ούτε μιλήσαμε, ούτε είχαμε ένταση, απλά υπήρχε ένα κλίμα. Τους βλέπαμε ότι έστελναν μηνύματα. Ο φίλος μου κάποια στιγμή δεν ένιωθε καλά και είπαμε να βγούμε έξω. Έξω βρίσκονταν 3 μέλη της Χρυσής Αυγής.

Φορούσαν δερμάτινα γάντια, είχαν ξυρισμένα κεφάλια και φορούσαν μαύρες μπλούζες με μαιάνδρους και στρατιωτικές παραλλαγές, ο ένας μάλιστα κρατούσε και ρόπαλο, ενώ ένας άλλος έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ήρθε ένας με ένα μηχανάκι, ο οποίος μας παρουσιάστηκε σαν αστυνομικός και μία μίλαγε με εμάς και μία με τους άλλους. Υπήρχε ένταση. Στο τέλος μας είπε ότι όλα είναι εντάξει και μπορούμε να φύγουμε και δεν θα γίνει τίποτα. Εν τέλει δεν ήταν αστυνομικός και μας έλεγε ψέμματα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα περίπτερο να πάρουμε μια μπύρα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 30 άτομα σε μηχανάκια. Ρωτάει ο ένας τον φίλο μου ”είναι αυτή η οδός” και του απαντά: ”αυτή είναι”.

Ένας από τους άνδρες με τις μαύρες μπλούζες και τα παντελόνια παραλλαγής κρατούσε ρόπαλο είπε

Τότε μας την έπεσαν 40 άτομα. Φύγαμε από την απέναντι πλευρά και μας κυνήγησαν. Μας φώναζαν ”κότες”, αλλά ήμασταν μόνο εφτά άτομα μαζί με δύο κοπέλες. Ο Παύλος έμεινε πίσω και άρχισαν να τον χτυπούν. Αυτός που τον δολοφόνησε το έκανε επειδή τον χτυπούσε και δεν έπεφτε. Του έριξε δύο μαχαιριές, μια στην κοιλιά και μια στην καρδιά».

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί, έψαχναν να βρουν θύματα και τα θύματα ήμασταν εμείς», κατέληξε τονίζοντας ότι ο Παύλος Φύσσας δεν άνηκε σε κανένα κόμμα και δεν είχε σχέση με τα γεγονότα του Περάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια δολοφονία που πάγωσε την Ελλάδα – Ομολόγησε ο δράστης – Μαχαίρωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα – Είπε ότι είναι Χρυσή Αυγή

Ποιός ήταν ο Παύλος Φύσσας που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι

Χαμός στην Βουλή: Είστε άθλιοι νεοναζί που βρωμίζετε την αίθουσα του κοινοβουλίου!

Τα κόμματα καταδικάζουν τη δολοφονία του 34χρονου και τη δράση της ΧΑ

Επεισόδια σε Πάτρα, Χανιά και Θεσσαλονίκη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

ΕΚΑΒ: Δεν καθυστερήσαμε να φτάσουμε στο Κερατσίνι

Τι ζήτησε από την γυναίκα του να εξαφανίσει από το σπίτι ο δράστης της δολοφονίας Φύσσα

Μειοψηφία βίας έχει “καβαλήσει” τη χώρα που κάποιοι τη θέλουν σε εμφύλιο

Η φρικιαστική ομολογία για το έγκλημα στη Ραφήνα – Χωρίς δικηγόρο ο 28χρονος, απολογείται την Παρασκευή

Μια δολοφονία που πάγωσε την Ελλάδα – Ομολόγησε ο δράστης – Μαχαίρωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα – Είπε ότι είναι Χρυσή Αυγή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε