Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξαναχτύπησαν οι ληστές με το σίδερο! Έκαψαν άντρα στο πρόσωπο στην Εύβοια – Πως βίωσε τον εφιάλτη το θύμα

Ξαναχτύπησαν οι ληστές με το σίδερο! Έκαψαν άντρα στο πρόσωπο στην Εύβοια – Πως βίωσε τον εφιάλτη το θύμα

Οι αδίστακτοι ληστές έκαψαν ηλικιωμένο άντρα στο πρόσωπο με το πυρακτωμένο σίδερο, του έσπασαν και δύο πλευρά και έδεσαν αυτόν και τη γυναίκα του. Το νέο χτύπημα της συμμορίας έγινε στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Η κόρη του ζευγαριού  περιγράφει στο Newsit τον εφιάλτη που έζησαν οι γονείς της.

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί το νέο χτύπημα των ληστών με το σίδερο. Κανείς πια δεν ξέρει αν πρόκειται για τη συμμορία που έδρασε με αυτό τον τρόπο πρώτη και έκανε τις ληστείες να μοιάζουν με θρίλερ ή αν πρόκειται για μιμητές τους. Αλλωστε για τα θύματα μικρή σημασία έχει. To μείζον είναι η αστυνομία επιτέλους να μπορέσει να τους σταματήσει και τους “ορίτζιναλ” και τους “ιμιτασιόν”.

Πως έγινε το χτύπημα στα Νέα Στύρα

Οπως αφηγείται στο Newsit η κυρία Γεωργία, η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού “στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου, ο 78χρονος άνδρας βγαίνει από το σπίτι να πάει προς νερού του καθώς η τουαλέτα είναι εκτός σπιτιού. Εκείνη τη στιγμή δύο ψηλοί άνδρες που φορούν κουκουλες και γάντια τον ακινητοποιούν και αφού τον δέρνουν μπαίνουν μαζί του σπίτι.

Ο ένας ληστές πάει στην κρεββατοκάμαρα που κοιμόταν η σύζυγος του συνταξιούχου αγροφύλακα και αφού την τραβάει από το κρεββάτι την οδηγεί στο σαλόνι. Εκεί οι δύο κακοποίοι δένουν χειροπόδαρα το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Ρωτούν με λύσσα που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και όταν το ζευγάρι τους λέει οτι δεν έχουν χρήματα παρά μόνο 800 ευρώ, τότε οι ληστές κλωτσούν τον ηλικιωμένο άντρα με δύναμη στα πλευρά και του ρίχνουν μπουνιές στο πρόσωπο.

Αφού κάνουν άνω κάτω στο σπίτι, βάζουν το ηλεκτρικό σίδερο στην πρίζα και καίνε τον άνδρα στην άκρη του προσώπου του. Εκείνη την ώρα η γυνάικα του αγροφύλακα φωνάζει “αφήστε τον, αφήστε τον” αλλά δε συγκινεί τους ληστές.

Μόνο οταν οι κακοποιοί πήραν και τα κοσμήματα της γυναίκας, ηρέμησαν και έφυγαν. Μάλιστα κλείδωσαν την πόρτα και έσπασαν την κλειδαριά” λέει στο Newsit με τρόμο η κόρη των θυμάτων.

Τέλος στο μαρτύριο των δύο ηλικιωμένων μπήκε λίγη ώρα αργότερα όταν η 76χρονη κατάφερε να συρθεί μέχρι την κουζίνα, να πάρει ένα μαχαίρι και να κόψει τα πλαστικά δεματικά με τα οποία είχαν δέσει τον άντρα της και στη συνέχεια να την απελευθερώσει εκείνος με τη σειρά του.

Αυτή τη στιγμή ο συνταξιούχος αγροφυλακας νοσηλεύεται με δύο σπασμένα πλευρά και κακώσεις από τις μπουνιές στο νοσοκομείο Καρύστου. Η δε γυναίκα του ειναι σε κατάσταση σοκ και όπως είπε η κόρη της στο Newsit “η μαμά μου βλέπει εφιάλτες, φωνάζει διαρκώς στον ύπνο της”.

Ακούστε όλα όσα είπε στο NewsIT, η κόρη των θυμάτων:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται κυρίως στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Oργισμένη ήταν η αντίδραση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ για την καθυστέρηση με την οποία ενημερώθηκε για το θέμα  γι΄αυτό και διατάχθηκε ΕΔΕ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε