Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Ξεκαθάρισμα” η επίθεση στο κτίριο στη Γλυφάδα

“Ξεκαθάρισμα” η επίθεση στο κτίριο στη Γλυφάδα

Σε προσωπικές και οικονομικές διαφορές «επενδυτών» αποδίδουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ την μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση στη γνωστή καφετέρια της Γλυδάφας, που κατάστρεψε και τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που εκτείνονταν πάνω από αυτή.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ανάμεσα σε άτομα που έχουν εμπλακεί ή επενδύσει στον συγκεκριμένο χώρο. Εξετάζουν και την περίπτωση εμπρησμού του αυτοκινήτου ενός εκ ιδιοκτητών στις 30 Απριλίου, στην περιοχή της Βούλας.

Λίγο μετά τις 05:00 χθες τα ξημερώματα, οι δράστες, 3-4 σύμφωνα με πληροφορίες, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον φύλακα και τις καθαρίστριες και τους οδήγησαν εκτός κτιρίου. Στη συνέχεια περιέλουσαν με μεγάλες ποσότητες εύφλεκτου υγρού το εσωτερικό του καταστήματος και το πυρπόλησαν. Λόγω των εύφλεκτων υλικών, η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στους υπόλοιπους ορόφους του κτιρίου στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου και Λαζαράκη στο κέντρο της Γλυφάδας.

Οι 27 πυροσβέστες με 9 υδροφόρα οχήματα κατόρθωσαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, τρεις ώρες αργότερα. Καταστράφηκε ολοσχερώς η καφετέρια RICH, ενώ πολύ μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο.Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν ασφαλισμένη για την περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο διευθυντής του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας κ. Βασίλης Ευσταθόπουλος είπε πως πάνω από 500 πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά αφού εργάζονται 55 γιατροί και άλλα 15 άτομα είναι διοικητικό προσωπικό. Από σήμερα οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται προσωρινά στο κτίριο που στεγάζονται οι Διοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στην οδό Λ. Ποσειδώνος 45α, εκτός από τις ειδικότητες Οφθαλμολογίας και ΩΡΛ, που θα εξυπηρετούνται από τα Ιατρεία της Αργυρούπολης στην οδό Κύπρου 141.

Διαβάστε επίσης:
“Βγείτε έξω αν θέλετε να ζήσετε!” – Μαρτυρία για τον εμπρησμό της Γλυφάδας!

Μαφιόζικος ο εμπρησμός στην Γλυφάδα! 3 ή 4 άτομα με κουκούλες έβγαλαν έξω το προσωπικό της καφετέριας άρχισαν να τα σπάνε και έβαλαν φωτιά!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε