Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Και στην δολοφονία Φιλόπουλου ο “εκπαιδευτής” της Χρυσής Αυγής!

Και στην δολοφονία Φιλόπουλου ο “εκπαιδευτής” της Χρυσής Αυγής!

Ακόμα και στην πολύκροτη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα ο κατονομαζόμενος ως “Ο εκπαιδευτής” από τον προστατευόμενο μάρτυρα Γ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, τον Μάρτιο του 2007 ο Γιώργος Α., είχε ενεργή εμπλοκή στην δολοφονία Φιλόπουλου, καθώς εις βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών.

Τότε, ο εισαγγελέας που μετείχε στη δίκη για την υπόθεση Φιλόπουλου, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, είχε προτείνει την ενοχή του, ωστόσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον είχε κρίνει αθώο.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας Γ έχει καταθέσει ότι «εκπαιδευτές μου στις δοκιμασίες ήταν ο Γιώργος Πατέλης (μετέπειτα πυρηνάρχης της Νίκαιας), ο Γιώργος Α. (στέλεχος του κόμματος στην Αν. Αττική)… ενώ τελικός κριτής των δοκιμασιών ήταν ο Γιώργος Γερμενής».

“Μπουμπούκι” ο Γιώργος Α.

Ο εκπαιδευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Α. φέρεται επίσης να είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια που τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν προκαλέσει στο Παλιό Εφετείο, τον Μάϊο του 2009.

Για το θέμα αυτό, ο προστατευόμενος μάρτυρας Ε έχει κατονομάσει ως συμμετέχοντες τους σήμερα βουλευτές και τότε πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στα οποία οι βουλευτές Ηλ. Κασιδιάρης, Ηλ. Παναγιώταρος, Γ. Γερμενής, Ν. Μίχος κ.ά.

Όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας Ε, πετούσαν αυτοσχέδιες ρουκέτες με σκάγια εναντίον των μεταναστών από την ταράτσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «φροντιστήριο» των χρυσαυγιτών μετά τη δολοφονία Φύσσα – Αποκάλυψη από μάρτυρα «κλειδί»

Χρυσαυγίτης μάρτυρας αποκαλύπτει: Έσφαζαν αρνιά για να μάθουν να κόβουν καρωτίδες! – Ήθελαν να μπουν με τάνκς στη Βουλή

Πρώην χρυσαυγίτης: Με τον Μπούκουρα «τρώγαμε» τις εισφορές μελών στις ταβέρνες

Το «φροντιστήριο» των χρυσαυγιτών μετά τη δολοφονία Φύσσα – Αποκάλυψη από μάρτυρα «κλειδί»

Οι συλλήψεις και οι αποκαλύψεις δε σκότωσαν τη Χρυσή Αυγή – Τι δείχνουν δυο νέες δημοσκοπήσεις – Το 26,5% δεν τη θεωρεί απειλή για τη δημοκρατία

Τα Αστυνομικά τμήματα της… Χρυσής Αυγής – 10 Αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα

Το μήνυμα της μητέρας του Π. Φύσσα στο δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά και τα μέλη της Χρυσής Αυγής

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε