Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Καίει τη Χρυσή Αυγή πρώην στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής

Πηγή φωτο Εφημερίδα Το Έθνος
Πηγή φωτο Εφημερίδα Το Έθνος

Πρόκειται για τον Ηλία Σταύρου ο οποίο κατέθεσε στις ανακρίτριες εναντίον της οργάνωσης κάνοντας αποκαλύψεις που “καίνε” τη Χρυσή Αυγή και τώρα καταγγέλλει επιχείρηση “λάσπης” εναντίον του

Τα όσα ανέφερε στις ανακρίτριες ο επί 9 χρόνια μέλος της Χρυσής Αυγής είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικά.

Ο Η. Σταύρου υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της Οργάνωσης ενώ υπηρετούσε μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο ως επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Πολύβιου Ζησιμόπουλου.

Πλέον δηλώνει ότι δεν τον εκφράζει ο εθνικοσοσιαλισμός, έχει διαχωρίσει τη θέση του και καταγγέλλει εκβιασμούς σε βάρος του από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και παρακολουθήσεις.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του που δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Έθνος” μιλά για παρακολούθηση των κινητών του τηλεφώνων, του τηλεφώνου της εγκύου – τότε – συζύγου του, αλλά και παρακολούθηση των ηλεκτρονικών του υπολογιστών από άτομα που ανήκουν στην οργάνωση.

Ο Ηλίας Σταύρου μετά την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή παρέδωσε το υλικό που είχε στην κατοχή του για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ κατήγγειλε και συγκεκριμένο αστυνομικό των ΜΑΤ πως δεν έκανε τίποτε όταν εκείνος του κατήγγειλε τους εκβιασμούς σε βάρος του συστήνοντάς του μάλιστα να μην απευθυνθεί στις Αρχές.

Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο στην επιστολή και για επιχείρηση λάσπης εναντίον του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει και συνέχεια αποκαλύψεων.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε