Κυριακή, 16 Ιουν.
28oC Αθήνα

Κρατείται στη ΓΑΔΑ ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης

Κρατείται στη ΓΑΔΑ ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης

Ο επιχειρηματίας Β. Ρέστης έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή καθώς αντιμετωπίζει τα αδικήματα, σε βαθμό κακουργήματος, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο γνωστός εφοπλιστής Β. Ρέστης συνελήφθη για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ενώ ερευνώνται δάνεια ύψους 524 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα του FBB.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια ότι ήταν ένα “κακό δάνειο” και πως σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του υπαλλήλου της τράπεζας που του χορήγησε το δάνειο

Ο Βίκτωρας Ρέστης οδηγήθηκε χωρίς χειροπέδες χθες στον εισαγγελέα και μετά ενώπιον της ανακρίτριας, αρμόδιας για θέματα διαφθοράς, Ρέας Κατσίβελη, κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια ότι ήταν ένα “κακό δάνειο” και πως σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του υπαλλήλου της τράπεζας που του χορήγησε το δάνειο.
Εως τότε θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ποιός είναι ο Βίκτωρ Ρέστης

Πολυσχιδείς είναι οι δραστηριότητες του μεγαλοεπιχειρηματία Β. Ρέστη.
Είναι εφοπλιστής και μάλιστα εισηγμένος στη Wall Street, ήταν τραπεζίτης, αφού είχε την FBBank,
και βιομήχανος στο χώρο των τροφίμων.

Είναι εφοπλιστής και μάλιστα εισηγμένος στη Wall Street, ήταν τραπεζίτης, αφού είχε την FBBank,
και βιομήχανος στο χώρο των τροφίμων.

Μεγάλο μπάσιμο έχει κάνει και στο χώρο των ΜΜΕ, καθώς είχε μπει στο μετοχικό κεφάλαιο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ δραστηριοποιείται τόσο στην ενέργεια όσο και στο real estate.
Εντυπωσιακή ήταν η ρευστότητα του μεγαλοεπιχειρηματία, ιδίως πριν την κρίση, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου είχε cash περίπου στα 4 δις. Δολάρια.

Διαβάστε επίσης: “Ήταν κακό δάνειο” δήλωσε ο εφοπλιστής Β. Ρέστης στην ανακρίστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε