Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Κρεμάστηκε στο κρατητήριο ο 24χρονος που είχε μαχαιρώσει τον δικηγόρο πατέρα του στο Βόλο! Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο νεαρός από το Βόλο, αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές και το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2013, είχε μαχαιρώσει τον 59χρονο δικηγόρο πατέρα του, μέσα στο γραφείο του.

Ο 24χρονος βρέθηκε το πρωί κρεμασμένος με τα κορδόνια των παπουτσιών του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.
Όπως διαβάζουμε στο magnesianews, o νεαρός βρίσκονταν στην Καρδίτσα διότι χθες άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της πόλης η δίκη του, η οποία διεκόπη για να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Σήμερα το πρωί όμως και λίγο πριν τη μεταγωγή του στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού όπου ήταν προφυλακισμένος, βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Όπως αναφέρει το Θεσσαλία TV ο 24χρονος κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας τα κορδόνια των παπουτσιών του τα οποία μάλιστα δεν βρίσκονταν μέσα στο κελί!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παπούτσια του βρισκόταν έξω από το κελί του, αλλά ο ίδιος, κατάφερε να τα σύρει προς το μέρος του με μια πετσέτα που του είχαν δώσει, στη συνέχεια, έβγαλε τα κορδόνια και δημιούργησε βρόγχο και κρεμάστηκε, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το σημείο που έδεσε τη μια άκρη του.

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο ανθυπαστυνόμοι του Τμήματος, που εκτελούσαν καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας.

Ο 24χρονος στις 9 Σεπτεμβρίου του 2013 επισκέφθηκε τον πατέρα του στο γραφείο του στο κέντρο του Βόλου (Αντωνοπούλου – 28ης Οκτωβρίου)
και αφού προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ των δύο, έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και στο θώρακα,
με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά ενώ χρειάστηκε επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Ο 24χρονος μετά τη σύλληψή του είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού.

Διαβάστε ακόμα:

Στην ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού ο 23χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Βόλο

Βόλος: Εκτός κινδύνου ο δικηγόρος που τον μαχαίρωσε ο γιος του – Στην ασφάλεια κρατείται ο 23χρονος

Βόλος: Γνωστός δικηγόρος μαχαιρώθηκε από τον γιο του και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε