Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Κρήτη: Ο νεαρός είδε ανοιχτό παράθυρο και… πήγε να μπει

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απίστευτο θράσος είχε ο νεαρός, επίδοξος, κλέφτης που… μέρα μεσημέρι, προσπάθησε να μπει στο σπίτι ηλικιωμένης, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο άνδρας, ηλικίας 20-25 ετών, φαίνεται πως από ώρα παρακολουθούσε τις κινήσεις της ηλικιωμένης,
ενώ “καμπανάκι” χτύπησε η συνήθεια της γυναίκας, να κλείνει την πόρτα της αφήνοντας ανοιχτό ένα παραθυράκι … αντίδοτο στη ζέστη.

Ο νεαρός άνδρας πλησίασε το ισόγειο σπίτι και έβαλε το χέρι του μέσα από το παράθυρο προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα. Η ηλικιωμένη άφησε στη μέση το σιδέρωμα που είχε ξεκινήσει, όταν άκουσε δυνατό θόρυβο και επίμονα χτυπήματα στην πόρτα της. Για καλή της τύχη αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν το νεαρό, γνώριμο στους είδους από το “αμαρτωλό” παρελθόν του, να προσπαθεί να μπει στο σπίτι.

Όταν τον ρώτησαν τι προσπαθεί να κάνει, ο νεαρός απάντησε πως η γυναίκα τον είχε καλέσει “για να του δώσει κάτι”, ενώ υποστήριξε μάλιστα ότι τον γνώριζε! Η ηλικιωμένη το διέψευσε, διευκρινίζοντας ότι τον βλέπει για πρώτη φορά, απορώντας μάλιστα με τις λεπτομέρειες που ο νεαρός γνώριζε για την καθημερινότητά της…

Σε σωματικό έλεγχο που έγινε στον άνδρα, στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήρε από το Υγειονομικό… Ο νεαρός συνελήφθη για απόπειρα κλοπής, ενώ η γυναίκα πλέον σίγουρα … θα διπλοκλειδώνει!

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτα επεισόδια έξω από το στρατόπεδο στη Φλώρινα! Τραυματίστηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου! ΒΙΝΤΕΟ

Ξάνθη: Ελεύθερος ο 38χρονος για το μαχαίρωμα του αδερφού του

Κρήτη: Παιδάκι έπεσε στο κενό από πολυκατοικία!

Βοιωτία: Οι γονείς έβλεπαν την κόρη τους να ”σβήνει” – Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε