Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μαρία Νταλιάνη: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Δεν ήταν αυτοκτονία, λέει ο πατριός της

Μαρία Νταλιάνη: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Δεν ήταν αυτοκτονία, λέει ο πατριός της

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο της 21χρονης φοιήτριας, Μαρίας Νταλιάνη η οποία μετά από 6 ημέρες εξαφάνισης βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που έμενε με την οικογένειά της. Οι αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια, ή αν ήταν ένα ατύχημα.

H 21χρονη φοιτήτρια η οποία θα ταφεί σήμερα στο Α Νεκροταφείο Αθηνών, σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα μικροπροβλήματα αφού είχε χωρίσει με τον 23χρονο φίλο της και όπως εκμυστηρευόταν σε φίλες της σκεφτόταν ακόμα και να φύγει για την Αλβανία. Πάντως, ο πατριός της κοπέλας, Μάρκος, είπε ότι κάθε μέρα κοιτούσε τον ακάλυπτο με την γυναίκα του αλλά δεν είχαν δει τίποτα. Η κοπέλα, σημειώνεται ότι είχε και κινητικά προβλήματα αφού πιο μικρή είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στην μέση της. Σε ένα ξέσπασμα, μάλιστα ο πατέρας δήλωσε: «Να λάμψει η αλήθεια και να πάνε οι δολοφόνοι φυλακή, αυτό ζητάω».

«Η κόρη μου δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει, δεν της έλειπε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου αυτοκτόνησε» και πρόσθεσε ότι: «πιστεύω ότι είχε απογοητευτεί από το αγόρι της. Εγώ ζητάω δικαιοσύνη. Έχω ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε με ποιους μίλησε την τελευταία στιγμή».

Δείτε τι δήλωσε ο πατριός της Μαρίας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε