Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μέσω Facebook οργάνωναν όργια! Οι τρεις καλλίγραμμες “αμαζόνες” και τα γνωστά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας – 2.500 η ταρίφα για συνοδεία σε γάμους

Μέσω Facebook οργάνωναν όργια! Οι τρεις καλλίγραμμες “αμαζόνες” και τα γνωστά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας – 2.500 η ταρίφα για συνοδεία σε γάμους

– Ανακάλυψαν είσπραξη 8.000 ευρώ για την απασχόληση των τριών γυναικών σε γάμο επιχειρηματία από τη Β. Ελλάδα
– Οι τρεις καλλίγραμμες γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη ζούσαν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη
– Όποιος τις ήθελε εκτός Θεσσαλονίκης έπρεπε να πληρώνει και τα έξοδα μετακίνησής τους
– Η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος ανακάλυψε και βίντεο με τις ιδιαίτερες στιγμές των τριών γυναικών στο κρεβάτι με πελάτες

Διαδικτυακό κύκλωμα με καλλίγραμμα μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη είχε στήσει στο Facebook ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη. Το μεγάλο κύκλωμα που έστελνε μοντέλα ακόμα και σε γάμους σε “bachelor” πάρτι, έπεσε στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης έπειτα από συνεργασία που είχαν με τη διαχειρίστρια εταιρεία του Facebook, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του κυκλώματος και τελικά να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου και της 35χρονης σύνεργου του, μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα στην δικογραφία περιλαμβάνονται και τα ονόματα των τριών καλλίγραμμων γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη 43, 31 και 28 ετών αντίστοιχα, επίσης μόνιμες κάτοικοι Θεσσαλονίκης.

Το κύκλωμα, είχε στήσει “αριστοτεχνική δουλειά” μέσω του Facebook, καθώς σε δυο διαφορετικά προφίλ είχαν αναρτήσει φωτογραφίες των τριών γυναικών σε καυτές πόζες. Μάλιστα το άλμπουμ των φωτογραφιών, το οποίο περιελάμβανε ακόμα και βίντεο με τις ιδιαίτερες ικανότητες των τριών καλλίγραμμων “αμαζόνων” στο κρεβάτι, ήταν ελεύθερο προς το κοινό με σκοπό βέβαια την άγρα πελατών.

Κοινός αποτελούσε το “κράχτη” ώστε να ανοίξουν τα πορτοφόλια και να βγει “ζεστό” το χρήμα, προκειμένου οι “αμαζόνες” από την Ανατολική Ευρώπη, να “ζεστάνουν” και το κρεβάτι του πελάτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε έρευνα που έκανε στο σπίτι του 39χρονου, οποίος φέρεται ως ο οργανωτής και διαχειριστής του κυκλώματος, βρέθηκε ηλεκτρονική ατζέντα με το πελατολόγιο που είχαν οι τρεις καυτές αλλοδαπές.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των πελατών φιγουράρουν και γνωστά ονόματα τις ελληνικής κοινωνίας, καθώς οι τρεις ξανθιές και εντυπωσιακές “συνοδοί”, είχαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και δεν απευθύνονταν σε πελάτες με μικρό βαλάντιο.

Άλλωστε όταν κάποιος πελάτης ήθελε να έχει μια ξέφρενη ερωτική βραδιά, με κάποια από τις πολλά υποσχόμενες κοπέλες, έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς στην περίπτωση που δεν διέμενε στην Θεσσαλονίκη έπρεπε να πληρώσει τα εισιτήρια για την μετακίνηση τις κυρίας που είχε επιλέξει και βέβαια τα έξοδα διαμονής της.

Οι γάμοι…και το τιμολόγιο

Η επιχειρηματική πρωτοτυπία που εφάρμοσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο φερόμενος ως οργανωτής του κυκλώματος ήταν οι… γάμοι !!!

Όχι, δεν πάντρευε τις τρεις καλλίγραμμες “Αμαζόνες” αλλά τις διέθετε για συνοδούς σε γάμους, όχι βέβαια του γαμπρού, αλλά των καλεσμένων και κυρίως του κουμπάρου, ενώ η συμμετοχή τους σε ένα αξέχαστο “μπάτσελορ” πάρτι θεωρούνταν δεδομένη όπως και η επιτυχία του.

Για αυτή την έξτρα υπηρεσία που προσέφεραν οι τρεις έμπειρες στο κρεβάτι κυρίες, η ταρίφα έπαιρνε την ανηφόρα καθώς η ημερήσια “απασχόληση” κόστιζε 2.500 ευρώ για την κάθε “αμαζόνα” που υπόσχονταν αξέχαστες βραδιές στο γαμπρό και τους καλεσμένους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψαν από την έρευνα που διεξήγαγαν, την είσπραξη ποσού ύψους 8.000 ευρώ για την απασχόληση και των τριών γυναικών σε γάμο επιχειρηματία από την Βόρειο Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο σε θέρετρο τις Χαλκιδικής.

Τέλος η απλή ερωτική συνεύρεση με μια εκ των τριών κυριών κόστιζε 800 ευρώ στο πελάτη, με τα έξοδα διαμονής και μετακινήσεις να επιβαρύνουν τον ίδιο, στην περίπτωση που δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Δύο αδέρφια εξέδιδαν γυναίκα για να τους ξεπληρώσει – Απίστευτες καταστάσεις με βουντού και ομαδικά όργια!

Ρόδος: Το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου – Υπεύθυνοι μπαρ προτρέπουν γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα (Φωτό)!

Όργια στη θάλασσα! – Πέντε άτομα έκαναν σεξ μπροστά σε λουόμενους!

Πάρτι οργίων σε μεσαιωνικό κάστρο έναντι 3.000 ευρώ το κεφάλι!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε