Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μύκονος: Οι νέες “καυτές” συνομιλίες με VIP πελάτες του κυκλώματος κοκαΐνης

Μύκονος: Οι νέες “καυτές” συνομιλίες με VIP πελάτες του κυκλώματος κοκαΐνης

Νέος κύκλος αποκαλύψεων ανοίγει για τους “Εσκομπάρ” της Μυκόνου, καθώς η κύρια ανάκριση που διεξάγεται από τον ανακριτή της Σύρου φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες κρυφές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Μάλιστα και για το λόγο αυτό, την ερχόμενη Παρασκευή ο ανακριτής έχει ζητήσει την εκ νέου προσαγωγή ενώπιον του των δυο προφυλακισμένων της Μυκόνου, προκειμένου να εξεταστούν λόγο των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει, και μάλιστα λέγετε ότι είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για τους δυο κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, προσέθεσε νέα συμπληρωματική δικογραφία με επιπλέον συνομιλίες των δυο κατηγορουμένων με VIP πελάτες του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να πάνε μέχρι το τέλος την έρευνα, δεν είναι άλλος από την αποκάλυψη των αρχηγών του κυκλώματος, οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι άνθρωποι που τροφοδοτούσαν το παρακλάδι της σπείρας στη Μύκονο με κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και χασίς, ώστε να το “σπρώχνουν” στους πελάτες με τα “βαριά” πορτοφόλια.

Μια άλλη πτυχή της έρευνας είναι η σωματεμπορία και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έστελνε στην Μύκονο την “λευκή σάρκα”, νεαρές κοπέλες δηλαδή που θέλουν να κάνουν καριέρα στο “modeling” και είναι έτοιμες για αυτό να ξαπλώσουν σε πολλά κρεβάτια επώνυμων, με το αζημίωτο βέβαια.

Οι νέες καυτές συνομιλίες που έχουν διαβιβάσει στον ανακριτή Σύρου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, επίσης έχουν να κάνουν με εμπόριο κοκαΐνης σε VIP πελάτες και μάλιστα λέγεται πως περιέχει και αυτή ονόματα “φωτιά” “επώνυμων” Ελλήνων, που ξεσάλωναν στο “νησί των ανεμών” έχοντας μουδιασμένα ρουθούνια από τη συνεχή χρήση της άσπρης σκόνης.

Για το λόγο αυτό στα σαλόνια της Αθήνας και τις καλές γειτονιές της πρωτεύουσας, επικρατεί πανικός ανάμεσα στους φανατικούς και μόνιμους επισκέπτες της Μυκόνου, καθώς αγωνιούν για το αν φιγουράρει και το δικό τους όνομα στην ογκώδη δικογραφία.

Άλλωστε μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της κύριας ανάκρισης, ο ανακριτής Σύρου θα αρχίσει να καλεί για κατάθεση και τα “βαριά” ονόματα πελατών των “Εσκομπάρ” της Μυκόνου, ανάμεσα τους γνωστή εστεμμένη και διαζευγμένη, πασίγνωστος πολιτικός που μάλιστα κατά το παρελθόν είχε διατελέσει ακόμα και Υπουργός, στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ, γνωστός εκδότης, ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου της Αττικής, αλλά κι ένας “μποέμ” ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες που αναφέρονται στην πρώτη δικογραφία που έχει σχηματισθεί, έχουν ήδη επισημανθεί από τις ανακριτικές αρχές και αναμένεται στα μέσα του Σεπτέμβρη να παραλάβουν ταχυδρομικά την κλήση από τον ανακριτή για εξέταση, ενώ και όσον αφορά στην συμπληρωματική δικογραφία με τις νέες συνομιλίες, οι κλήσεις θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο και έπειτα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε