Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέο κρούσμα παιδεραστίας στην Κρήτη! Τον κάλεσαν στο ρεβεγιόν και ασέλγησε σε 11χρονη!

Νέο κρούσμα παιδεραστίας στην Κρήτη! Τον κάλεσαν στο ρεβεγιόν και ασέλγησε σε 11χρονη!

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Κρήτη μετά τη νέα υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα. Το νέο περιστατικό ασέλγειας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν, όπου ο 62χρονος δράστης γιόρταζε μαζί με τους γονείς της μικρής και άλλους συγγενείς τον ερχομό του νέου χρόνου.

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου το νέο περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη ενός 62χρονου άνδρα στη Μεσάρα.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι, στην διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σε συγγενικό σπίτι.

Ο κατηγορούμενος, που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, και όταν η παρέα είχε αρχίσει να “καταβάλλεται” από το φαγητό και το ποτό, ο 62χρονος βρήκε ευκαιρία να μπεί στο δωμάτιο της μικρής και σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε μέχρι του σημείου να βγάλει το εσώρουχο της.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr ο δράστης έγινε αντιληπτός όταν το κοριτσάκι άρχισε να διαμαρτύρεται ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Είναι το τρίτο περιστατικό παιδεραστίας που αποκαλύπτεται στο νησί μέσα σ’ ένα περίπου μήνα.

Ο ασκός του αιόλου άνοιξε στο Ρέθυμνο με τη συγκλονιστική απόκάλυψη της σύλληψης του 47χρονου γυμναστή Νίκου Σειραγάκη  που πιάστηκε επ’αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του με δύο ανήλικα αγόρια.

Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε η υπόθεση του 50χρονου άντρα, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος δύο 14χρονων κοριτσιών.

Όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι του στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύονταν φρουρούμενος.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο:Αυτοκτόνησε ο γυμναστής-παιδεραστής -Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις!

Απίστευτη φρίκη! “Έπιασαν” και δεύτερο παιδεραστή στο Ρέθυμνο – Ήταν κι αυτός καθηγητής γυμναστικής

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Κρήτη: Ανασκευάζει ο παιδεραστής και δηλώνει αθώος -”Όλα είναι σκευωρίες”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε