Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ντου” της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκα στου Γκύζη – Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά – Χειροπέδες σε τέσσερις Τούρκους τρομοκράτες

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας
– Στη γιάφκα εντοπίστηκαν πολεμικά όπλα, καλάσνικοφ καθώς και τεράστια ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας
– Συνελήφθησαν 4 Τούρκοι τρομοκράτες
– Υπήρχε αναγγελία σύλληψής τους στις ελληνικές αρχές από την Interpol
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε γιάφκα στην περιοχή του Γκύζη με πολλά πολεμικά όπλα, καλάσνικοφ, σφαίρες, πιστόλια, τεράστιες ποσότητες ισχυρών εκρηκτικών ζελατοδυναμίτιδας καθώς κι έντυπο υλικό και σημαίες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η γιάφκα βρίσκεται σε ισόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Κάλβου δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το Πεδίον του Άρεως και από την Ευελπίδων όπως φαίνεται και στον χάρτη.

Η περιοχή που εντοπίστηκε η γιάφκα

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις και πρόκειται για Τούρκους κουρδικής καταγωγής που ανήκουν στη τρομοκρατική οργάνωση DHKP C και μάλιστα υπήρχε αναγγελία σύλληψής τους στις ελληνικές αρχές από την interpol.

H DHKP C θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τοποθετείται στην άκρα αριστερά και προσπαθεί να μιμηθεί την Αλ Κάιντα. Επίσης κατηγορειται για δολοφονίες στρατιωτικών κι επιχειρηματιών.

  Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίκονται επίσης δύο διμοιρίες της ΥΜΕΤ.

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας ενώ σε λίγο αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Η είσοδος της πολυκατοικίας όπυ βρέθηκε η γιάφκα

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μιχάλης Λαγάνης
Επιμέλεια: Ιωάννα Θυμουλέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρωμα… τρομοκρατίας σε ληστεία τράπεζας στον Ωρωπό

“Καθαρά” τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο “γιάφκα”

Κόκκινος συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική με το αυτοκίνητο “γιάφκα” – Οι περίεργες… συμπτώσεις με την απόδραση του Χ. Ξηρού – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε