Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο 34χρονος που εμπλέκεται στην απαγωγή Παναγόπουλου, δράστης της ληστείας των ΕΛΤΑ στο Κριεκούκι

Ο 34χρονος που εμπλέκεται στην απαγωγή Παναγόπουλου, δράστης της ληστείας των ΕΛΤΑ στο Κριεκούκι

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κριεκούκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας από τους δράστες ο οποίος ταυτοποιήθηκε, είναι ένας 34χρονος απο την ΠΓΔΜ που συνελήφθη πρόσφατα στο Περιστέρι Αττικής, για σωρεία ενόπλων ληστειών ενώ ταυτόχρονα εμπλέκεται και στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Στις 22 του περασμένου Νοεμβρίου, δύο δράστες, φορώντας σκούφους και γυαλιά ηλίου, εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛ. ΤΑ. Σττη συνέχεια με την απειλή πιστολιού, οδήγησαν την προϊσταμένη του καταστήματος στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν 2.570 ευρώ. Κατόπιν, έδεσαν την προϊσταμένη με ένα καλώδιο και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, εγκαταλελειμμένο, στην περιφερειακή οδό Ερυθρών και όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί μία εβδομάδα νωρίτερα από την περιοχή των Πατησίων.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του 34χρονου, καθώς και τη διερεύνηση της τυχόν εμπλοκή τους στην διάπραξη και άλλων παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών.

Διαβάστε

Συνελήφθη ο Σκοπιανός συνεργός του Μιχάλη Μακρυγιάννη – ΦΩΤΟ

Εύβοια: Ο “Σκοπιανός” πίσω από τη χθεσινή ληστεία στην τράπεζα

Φθιώτιδα: Ο “Σκοπιανός” πίσω από την ληστεία της Εθνικής στα Καμένα Βούρλα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε