Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Δ. Κολλάτος μιλάει στο NewsIT μέσα από το κρατητήριο

Ο Δ. Κολλάτος μιλάει στο NewsIT μέσα από το κρατητήριο

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι γα προσβολή εθνικού συμβόλου

Η σύλληψη έγινε στις 14.40, ύστερα από καταγγελία ότι ο Κολλάτος είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην οδό Λουκιανού 8Α στο Κολωνάκι, μια ελληνική σημαία που απεικόνιζε μια γερμανική μπότα που την πατάει και αφήνει ένα αποτύπωμα από αίμα, ενώ φαινόταν και ο αγκυλωτός σταυρός.

Οπως δήλωσε στο Νewsit ο Δημήτρης Κολλάτος, μέσα από το ΑΤ Συντάγματος “με έχουν αυτη τη στιγμή σε ένα δωμάτιο μόνο μου. Εγώ είχα κρεμάσει μια σημαία ελληνική στην οποία από τη μια πλευρά ήταν η Ακρόπολη με μια γερμανική μπότα να την πατάει και δίπλα στη γερμανική μπότα να υπάρχει ο αγκυλωτός σταυρός. Κάποιοι ειδοποιησαν αστυνομία και εισαγγελέα. Μπήκε ο εισαγγελέας μέσα στο σπίτι μου αλλά εγώ δε τη κατέβασα τη σημαία, μπήκαν οι αστυνομικοί και την κατέβασαν. Τώρα δε ξέρω τι θα γίνει, αν θα μείνω εδώ και αν αυριο θα περάσω αυτόφωρο, δε ξέρω, δε μου λένε. Το θεωρώ γελοίο να μας έχουν κάνει οι Γερμανοί αυτά που μας έχουν κάνει και να τους ενοχλεί η σημαία με μια μπότα γερμανική με τον αγκυλωτό σταυρό. Η Ελλάδα υποφέρει από αυτούς και όχι από εμάς. Κάποιοι από τη γερμανική πρεσβεία ειδοποίησαν και έγινε οτι έγινε, αυτο μου είπαν”.

Ακούστε τι είπε ο ίδιος στο NewsIT:

Σύμφωνα με όσα είπαν οι γείτονες στο newsit, ο σκηνοθέτης κρέμασε σήμερα τη σημαία περίπου στις 12μ. Κοντά στο διώροφο διαμέρισμά του, υπάρχουν πρεσβείες και κάποιος αστυνομικός φρουράς, είδε τη σημαία και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Κολλάτου, αλλά εκείνος απουσίαζε, ωστόσο ειδοποιήθηκε ότι τον έψαχναν και επέστρεψε. Όταν είδε την εισαγγελική εντολή, επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατέβασαν τη σημαία από το μπαλκόνι

Περίπου 10μ. από το σπίτι του Κολλάτου βρίσκεται η γερμανική πρεσβεία.

Δείτε το βίντεο του newsit

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υμνος Σμαραγδή στον Αντώνη Σαμαρά… – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε