Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Χάρης Τομπούλογλου το 2012 προσέφερε τον μισθό του – Τη μίζα όμως…

Ο Χάρης Τομπούλογλου το 2012 προσέφερε τον μισθό του – Τη μίζα όμως…

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να βρεθεί ο Χάρης Τομπούλογλου ενώπιον του ανακριτή για τη σύλληψή του σχεδόν με τη μίζα 25.000 ευρώ στο χέρι. 

 Το 2012 ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογου υποστήριζε πως εάν εκλεγεί δήμαρχος Χαλκηδόνας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς να λαμβάνει το μισθό του, όπως έκανε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, και στο νοσοκομείο. 

Βέβαια εάν κάποιος λαμβάνει μίζα 25.000 ευρώ είναι λογικό να προσφέρει το μισθό του, όπως ισχυριζόταν πως θα έκανε ο κ. Τομπούλογλου. 

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως ο κ. Τομπούλογλου υποστηρίζει πως θα κάνει στον δήμο ό,τι κάνει και στο νοσοκομείο, αλλά βέβαια μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις αυτό φαίνεται περισσότερο σαν απειλή. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Τομπούλογλου πάντως θα αρνηθεί τις κατηγορίες στον ανακριτή την Παρασκευή και αναμένεται και πάλι να μιλήσει για σκευωρία και να ισχυριστεί πως τα χρήματα αυτά θα τα παρέδιδε στο νοσοκομείο. 

Ωστόσο, το οπτικοακουστικό υλικό της αστυνομίας φαίνεται πως τον διαψεύδει περίτρανα! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος από τη σύλληψη Τομπούλογλου – Για ωμό εκβιασμό μιλάει η αστυνομία

Χειροπέδες στον πρόεδρο του νοσοκομείου Aγλαΐα Κυριακού για μίζα 25.000 ευρώ – Το Μαξίμου ήταν ενημερωμένο για την επιχείρηση

Θα έκανε δωρεά τα χρήματα, λέει τώρα ο Χ. Τομπούλογλου – Απίστευτοι διάλογοι του προέδρου του νοσοκομείου που ζητούσε μίζα


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε