Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Ζήγρας εξόργισε τον Άκη! «Ο Τσοχατζόπουλος ξόδεψε 2,5 εκατ. ευρώ για να βγει βουλευτής και να έχει ασυλία»

Ο Ζήγρας εξόργισε τον Άκη! «Ο Τσοχατζόπουλος ξόδεψε 2,5 εκατ. ευρώ για να βγει βουλευτής και να έχει ασυλία»

– Λάβρος κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου για δεύτερη μέρα ο Νίκος Ζήγρας
– «Ο Άκης γνώριζε τα πάντα κι εγώ τον εμπιστευόμουν»
– «Ρωτήστε τον που βρήκε τα λεφτά να πάει με ιδιωτικό τζετ διακοπές με τη Βίκυ Σταμάτη στη Σαρδηνία», είπε
– Οργισμένη αντίδραση Άκη στην απολογία του ξαδέρφου του: Δε μπορούμε να ακούμε ό,τι να ‘ναι
– Ο Ντίνος Μιχαηλίδης έδινε βαλίτσα με μετρητά τον πρώην υπουργό κατέθεσε ο κατηγορούμενος

Δεύτερη μέρα της απολογίας του Νίκου Ζήγρα στη δίκη για τα εξοπλιστικά και το μαύρο χρήμα, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να ακούει τον ξάδερφό του να τον κατηγορεί για τα πάντα, αποδίδοντας του τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση με τις μίζες.

Γιατί δεν τα αποκαλύψατε όλα αυτά όταν συνέβαιναν, ρώτησε ο εισαγγελέας – “Κυβερνούσαν ισχυροί άνδρες τότε” απάντησε ο Ζήγρας

Ρωτήστε τον Άκη Τσοχατζόπουλο για τα πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ που ξόδεψε να βγει βουλευτής και να έχει την ασυλία, αλλά δεν βγήκε, είπε ο Νίκος Ζήγρας και κάλεσε το δικαστήριο να ρωτήσει τον πρώην υπουργό για «τις διακοπές που έκανε στη Σαρδηνία με τη Βίκυ Σταμάτη με ιδιωτικό αεροσκάφος. Τα έξοδα για το γάμο του στο Παρίσι και για τη βάπτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο».

Έξαλλος έγινε ο Άκης Τσοχατζόπουλος όταν άκουσε τον ξάδερφό του να λέει πως από τις μίζες στα εξοπλιστικά και τις αγοραπωλησίες των "αμαρτωλών" ακινήτων βρήκε τα λεφτά για να χρηματοδοτήσει την τελευταία προεκλογική του εκστρατεία, να κάνει χλιδάτες διακοπές με τη Βίκυ Σταμάτη, να παντρευτεί στο Παρίσι και να βαφτίσει το παιδί του στο Πατριαχείο. "Αν δε σας αρέσει, μην ακούτε" τον παρακίνησε δικαστής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Κάπου εκεί, ήρθε η εντονότατη αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλο, που από το εδώλιο του κατηγορουμένου άκουγε τον πρώτο του ξάδερφο να τον «καίει».

«Είναι απολογία κατηγορουμένου αυτό; Κατηγορητήριο είναι αυτό… Δεν μπορούμε να ακούμε ό,τι να είναι» φώναξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Πρόεδρος δικαστηρίου: Κανείς τους δεν πίστευε πως θα βρισκόταν κάποτε στο εδώλιο

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δικαστών, ο Ζήγρας υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν το 1997-1998 από την επιθυμία του Άκη Τσοχατζόπουλου και τότε τον έφερε σε επαφή τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη (είναι ήδη κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος), ο οποίος εκπροσωπεί Αραβικά συμφέροντα που θα έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα σε ακίνητα.

Το ραντεβού με τον Μιχαηλίδη και η βαλίτσα με τα μετρητά

Ο Νίκος Ζήγρας αναφέρθηκε σε ραντεβού όπου ο Μιχαηλίδης του έδινε είτε βαλίτσα με μετρητά είτε επιταγές σε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Αν και –σύμφωνα με όσα είπε- στην αρχή δεν πίστεψε πως πρόκειται για κάτι ύποπτο, μετά κατάβαλε ότι ήταν λεφτά από τα εξοπλιστικά προγράμματά. «Τα γνώριζε όλα ο Άκης και κρατούσε σημειώσεις. Εγώ πίστευα απόλυτα τον Άκη, ο οποίος αρνήθηκε ότι τα χρήματα είχαν σχέση με τα εξοπλιστικά».

Ο Ζήγρας υποστήριξε πως σταμάτησε να εμπλέκεται το 2006 και από τότε ανέλαβε ο επίσης κατηγορούμενος Γιώργος Σαχπατζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήγρας: Ο Άκης ήρθε στο κελί και μου ζήτησε να μην ομολογήσω

Απολογία του αρχιτέκτονα στη δίκη του Άκη: Έκανα λάθος που δεν είπα ότι έπαιρνα λεφτά από τον Ζήγρα

Στύλωσε τα πόδια ο Άκης: “Δεν απολογούμαι”

Συνήγοροι Τσοχατζόπουλου: «Τον δικάζετε σαν πρόβατο επί σφαγή – Καλέστε το ΚΥΣΕΑ»

Έκρηξη Άκη μόλις του είπαν ότι έπαιρνε μίζες – Πρόεδρος: Αν δεν αντέχετε, αποχωρείστε!

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου – Καταζητούνται πρώην κύπριος υπουργός και ο γιος του για τις μίζες

‘Αγριος καυγάς εισαγγελέα – Τσοχατζόπουλου

Δίκη Άκη: Αποκαλύψεις “φωτιά” από την πρώην σύζυγο του Ζήγρα

Β.Σταμάτη: Σας εκλιπαρώ να μου επιτρέψετε να επανέλθω στο ρόλο της μάνας!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε