Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Οδηγός νονού της νύχτας ο 31χρονος που εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό

Οδηγός νονού της νύχτας ο 31χρονος που εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό

Οδηγός γνωστού νονού της νύχτας οποίος είναι καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης, ήταν κατά το παρελθόν, ο 31χρονος που έπεσε νεκρός χθες τα ξημερώματα στο Κορυδαλλό, έπειτα από μαφιόζικη ενέδρα που του είχε στήσει άγνωστος άνδρας οποίος τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Επιπλέον ο 31χρονος που είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους το περασμένο καλοκαίρι κατά το πρόσφατο παρελθόν ήταν ύποπτος για την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσον αφορά στην εκτέλεση των δυο Χρυσαυγιτών έξω από τα γραφεία τις οργάνωσης στο Ν. Ηράκλειο, την 1η Νοεμβρίου του 2013.

Οι αστυνομικοί τις συγκεκριμένης Υπηρεσίας για μεγάλο διάστημα παρακολουθούσαν τον 31χρονο και τα τηλέφωνα του σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που να τον συνδέουν με την διπλή δολοφονία των μελών τις Χρυσής Αυγής, στο Ν. Ηράκλειο.

Ωστόσο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρά τις παρακολουθήσεις, δεν κατέστη εφικτό να βρεθούν στοιχεία που να συνδέουν τον 39χρονο με αυτή την διπλή εκτέλεση και έτσι η παρακολούθησή του είχε ατονήσει.

Όσον αφορά στην δολοφονία του στην Ασφάλεια Αττικής που έχει αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση τις μαφιόζικης εκτέλεσης, πιστεύουν ακράδαντα πως αυτή έχει να κάνει με διαφορές που πρόεκυψαν στο σκοτεινό κόσμο των κυκλωμάτων τις νύχτας, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήρθε σε αντιπαλότητα με ποινικούς, κατά την διάρκεια τις «θητείας» του στο Κορυδαλλό.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2012 κατηγορούμενος για ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού μικρής ισχύος στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Πρόκειται για το Τμήμα που είχε χτυπήσει με υποπολυβόλα «σκόρπιο» η «Σέχτα Επαναστατών» στην παρθενική της εμφάνιση.

Όταν είχε συλληφθεί ο 31χρονος είχε πει στους Αστυνομικούς τις Κρατικής Ασφάλειας που τον έπιασαν, πως στόχος του δεν ήταν το Α/Τ του Κορυδαλλού, αλλά το μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας στο οποίο διαμένει μια νεαρή γυναίκα με την οποία το θύμα είχε προσωπικές διαφορές, όπως είχε πει χαρακτηριστικά στους Αστυνομικούς.

Πάντως οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας γνώριζαν το παρελθόν του 31χρονου θύματος, καθώς τους είχε απασχολήσει η περίπτωση του αφού φέρονταν ως σωματοφύλακας και οδηγός ενός εκ των βαρέων ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Τέλος, οι πρώτες εκτιμήσεις των Αξιωματικών τις Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα για αυτή την υπόθεση, κάνουν λόγο για μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μάλιστα με «συμβόλαιο Θανάτου» από επαγγελματία εκτελεστή.

Αυτό αποδεικνύεται και από το τρόπο τις δολοφονίας, καθώς ο επαγγελματίας εκτελεστής πλησίασε από πίσω το θύμα του χωρίς ο ίδιος να τον αντιληφθεί και τον πυροβόλησε δυο φορές στο πίσω μέρος του τριχωτού τις κεφαλής με πιστόλι διαμετρήματος 7:62.

Πρόκειται για διαμέτρημα που έχουν τα πιστόλια ανατολικής κατασκευής όπως τα «Zastava» και τα «Tokaref», κάτι που κάνει τους Αξιωματικούς τις Ασφάλειας, να εκτιμούν πως ίσως ο εκτελεστής προέρχεται από κάποια χώρα τις Ανατολικής Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ύποπτος για τη δολοφονία χρυσαυγιτών ο 31χρονος που πυροβόλησαν στον Κορυδαλλό

Εκτέλεσαν 31χρονο στον Κορυδαλλό – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι τα ξημερώματα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε