Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι “Πυρήνες” ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη στη Δάφνη

Οι “Πυρήνες” ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη στη Δάφνη

Με τη φράση “Αδέρφια το ραντεβού ισχύει. Θα επανέλθουμε – πιο σύντομα από ότι περιμένετε” κλείνουν την τετρασέλιδη προκήρυξή τους οι οργανώσεις που αναλαμβάνουν την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας κάτω από το όχημα της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού το πρωί της Παρασκευής.

Την προκήρυξη, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, υπογράφουν οι: “Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς –Fai/IRF”, “Συμμορίες Συνείδησης –Fai/IRF” και “Πυρήνας Sole Baleno” ενώ γίνεται αναφορά και στη Σέχτα Επαναστατών.

Οπως αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου, η ενέργεια έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στα δέκα φυλακισμένα μέλη της,  κάνουν λόγο για “πρώτες σταγόνες πριν την καταιγίδα” ενώ εναντιώνονται στις εφόδους των ΕΚΑΜ σε κελιά κρατουμένων μιλώντας για “μοντέλο στρατιωτικοποίησης του “σωφρονιστικού συστήματος”.

Σε άλλο σημείο της προκήρυξης αναφέρουν:  Η απελευθέρωση των συντρόφων μας θα γίνει μόνο με την βία, με τα όπλα, με την αναρχική τρομοκρατία και την όξυνση του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης … και τότε αλοίμονο σε όποιον βρεθεί εμπόδιο στον δρόμο της απελευθέρωσης των συντρόφων μας”

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι με την προκήρυξη επιβεβαιώνεται η εκτίμηση “συνεργασίας” ποινικών και τρομοκρατών.


Διαβάστε εδώ την προκήρυξη

Διαβάστε
Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τη Δάφνη – Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Συνεργασία ποινικών με τρομοκράτες για τη βόμβα στη Δάφνη

Σε τάπερ ήταν τοποθετημένη η βόμβα στη Δάφνη – “Βλέπουν” υπολείμματα των Πυρήνων πίσω από την έκρηξη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε