Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Οι σατανιστές της Παλλήνης που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο – Ξύπνησε μνήμες ο σατανιστής της Γλυφάδας – ΦΩΤΟ

Οι σατανιστές της Παλλήνης που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο – Ξύπνησε μνήμες ο σατανιστής της Γλυφάδας – ΦΩΤΟ

H εξιχνίαση της δολοφονίας της άστεγης γυναίκας η οποία έγινε θυσία στον Σατανά στην Γλυφάδα από έναν 22χρονο ο οποίος δηλώνει λάτρης του Εωσφόρου, έφερε στο νου μνήμες από την υπόθεση των σατανιστών της Παλλήνης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο την δεκαετία του ’90.

Δυο αδελφικοί φίλοι, ο Ασημάκης Κατσούλας και ο Εμμανουήλ Δημητροκάλλης μαζί με την φίλη τους Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν για χρόνια την κοινή γνώμη. ‘Οσοι παρακολουθούσαν τις αποκαλύψεις για την δράση τους δεν πίστευαν ότι τα παιδιά με τα αγγελικά πρόσωπα είχαν κάνει τόσο αποτρόπαιες πράξεις στο όνομα του Σατανά.

Ήταν 28 Δεκεμβρίου του 1993 όταν εξιχνιάστηκε μια απο τις πιο φρικιαστικές εγκληματικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά.

Όπως έγραφε ο Τύπος της εποχής, με πλήρη συνείδηση για το τι έκαναν, οι δύο παιδικοί φίλοι, Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ Δημητροκάλης 19 ετών άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας να μυήσουν παράλληλα και άλλους συνομήλικούς τους.


Μαζί με τους δύο συλληφθέντες που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία, στο Πολεμικό Ναυτικό ο πρώτος και στο Στρατό Ξηράς ο δεύτερος, συνελήφθη και η φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείτο για συνέργεια στις πράξεις τους.

Τις ανακοινώσεις είχε κάνει ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτρης Αποστολόπουλος. Όπως είχε πει, οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και προχώρησαν σε ανατριχιαστικες αποκαλύψεις για το τι έκαναν.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός άνδρας προκάλεσε αίσθηση λίγα λεπτά κιόλας μετά την σύλληψή του. Ο 42χρονος σήμερα Κατσούλας, καταδικάστηκε σε 2 φορές ισόβια. Είναι ήδη 19 χρόνια στην φυλακή

Ο Κατσούλας και ο Ε.Δημητροκάλης έκαναν το πρώτο φονικό στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και της έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν.

Στη συνέχεια ο Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε φωτιά στο δάσος του Υμηττού.

Το δεύτερο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη τον Απρίλιο του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την έβαλαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της έλιωσε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην μπορούν να την αναγνωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομολογία σοκ του σατανιστή της Γλυφάδας: Έδωσα το αίμα μου κι ο Σατανάς μου αποκάλυψε το θύμα το βράδυ της Ανάστασης – Πως σκότωσε την άστεγη γυναίκα

Ελεύθερος εδώ και 20 ημέρες ο σατανιστής Μάνος Δημητροκάλης

Αντιδρούν οι συγγενείς των θυμάτων στο αίτημα αποφυλάκισης του Κατσούλα

Το “βαθύ λαρύγγι” που έκαψε τους βαρόνους της ηρωίνης

Ρόδος: Έκαψαν ζωντανό στο σπίτι του, τον διάσημο ”Greek καμάκι”…

Χειροπέδες σε πασίγνωστους επιχειρηματίες της νύχτας

Βόμβα από το ΣτΕ για τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς! Κατασχέσεις για οφειλές κι ας μην ξέρει τίποτα ο δικαιούχος

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε