Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ψάχνουν τους βοηθούς των 19χρονων μετά το άγριο φονικό της Καρδαμύλης

Ψάχνουν τους βοηθούς των 19χρονων μετά το άγριο φονικό της Καρδαμύλης

– Δεν έχουν κλείσει οι έρευνες τις αστυνομίας για την εκτέλεση της Καρδαμύλης
– Απίστευτες περιγραφές για το άγριο έγκλημα για τα αναβολικά
– Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Κώστα Σγούρου

Και οι δύο δράστες δίνουν την ίδια εκδοχή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του καθενός στο έγκλημα, ωστόσο υπάρχουν κενά και υποψίες για συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Σγούρου, του ενός από τα δύο θύματα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα δυο αμούστακα παιδιά μπόρεσαν να κάνουν μόνα τους ένα τόσο στιγερό έγκλημα. Τόσο ο αδελφός του όσο και ο Γιάννης Κομμάτης όπως λέει χαρακτηριστικά ήταν δυο παλικάρια 110 ο καθένας.

Κατά την αστυνομία τα κομμάτια του παζλ ως προς την δολοφονία έχουν συντεθεί πλήρως. Οι δολοφόνοι είναι δύο και είναι οι 19χρονοι που έχουν ήδη συλληφθεί. Εκείνο που αναζητούν όμως οι αστυνομικοί είναι το ποιος,ίσως, βοήθησε τους δύο νεαρούς μετά το διπλό φονικό.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ίσως ότι είχαν κάποια βοήθεια. Τα κινητά των δυο θυμάτων κάηκαν, το αυτοκίνητο ξεπλύθηκε από τα αίματα, η μηχανή κρύφτηκε… έγιναν δηλαδή κάποιες κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος με … καθαρό μυαλό ίσως καθοδήγησε τους δύο νεαρούς. Κάποιο πρόσωπο που μπορεί να ανήκει στο φιλικό ή ίσως στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων ήταν οικονομικά, αφού ένας από τους 18χρονους δράστες είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Σγούρο το ποσό των 800 ευρώ για μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, που όμως δεν πήρε ποτέ.

Ο Εισαγγελέας Καλαμάτας τούς απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και επιπλέον παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών για τον 18χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε η ποσότητα κάνναβης. Αμέσως μετά τους παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, “τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (19.8.2014), ο 25χρονος και ο 26χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μετέβησαν στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια Μεσσηνίας, όπου συναντήθηκαν με τους δύο 18χρονους δράστες, προκειμένου να συζητήσουν και να διευθετήσουν οικονομική διαφορά που είχε ο ένας από τους 18χρονους με το 26χρονο θύμα. Οι δράστες είχαν πάει στο σημείο με φορτηγό όχημα αγροτικού τύπου, ιδιοκτησίας του πατέρα ενός εκ των δύο”.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο 18χρονος που είχε την οικονομική διαφορά, με το πρόσχημα να δείξει στα θύματα αυτοκίνητο που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν, τους έπεισε και κατευθύνθηκαν προς την επαρχιακή οδό Αλτομιρών – Πηγαδίων του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Μετά από διαδρομή 18 χιλιομέτρων περίπου και αφού έφτασαν σε ερημικό σημείο που υποτίθεται ότι βρισκόταν το αυτοκίνητο, κατέβηκαν από τα οχήματά τους, ενώ ο δεύτερος 18χρονος τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο δράστες, μετέφεραν με το αγροτικό όχημα τα θύματα, στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν προχθές το απόγευμα, ενώ την μοτοσικλέτα τους, η οποία επίσης εντοπίστηκε, την μετέφεραν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Διαβάστε επίσης:
Μάνη: Ανατριχιαστικές ομολογίες για το διπλό φονικό – Η παγίδα οι εκτελέσεις και το σχέδιο διαφυγής – Σπαραγμός στην κηδεία του Σγούρου!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε