Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέρασε τον θείο του για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε!

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ

Αναστάτωση επικράτησε στο Κορωπί όταν ένας άνδρας αντιλήφθηκε μια περίεργη παρουσία στην αυλή του σπιτιού του και βγήκε με την καραμπίνα στα χέρια. Πίστευε πως θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον διαρρήκτη αλλά θα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Ο ιδιοκτήτης της σπιτιού άκουσε περίεργους θορύβους στην αυλή του και θεώρησε πως υπήρχε διαρρήκτης. Αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα του και να βγει έξω. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του στην αστυνομία, όταν βγήκε από το σπίτι με το όπλο στα χέρια, φώναζε στον “διαρρήκτη” «μην προχωράς, θα σε πυροβολήσω, φύγε».

Επειδή όμως αυτό δεν έγινε, αποφάσισε να πατήσει τη σκανδάλη. Και όταν το έκανε, συνειδητοποίησε πως στην αυλή του σπιτιού δεν βρισκόταν διαρρήκτης αλλά ένας θείος του, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το θύμα έχει ψυχολογικά προβλήματα και οι δυο άνδρες φέρονται να είχαν διαφορές. Στην κατάθεσή του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι στην αυλή είχε μπει ο θείος του.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Φέρει σοβαρά τραύματα αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε