Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στο Άργος

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στο Άργος

– Στις 04:11 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος επιχειρηματίας από το Άργος
– Στις 12 Αυγούστου είναι πυροβολήσει δυο φορές στο κεφάλι τη 17χρονη κόρη του
– Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει
– Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στη ΜΕΘ του ΚΑΤ η νεαρή κοπέλα
– Κίνητρο της τραγωδίας η εκδίκηση – Ο πατέρας είχε αφήσει συγκλονιστικό σημείωμα αυτοκτονίας

Το τραύμα στο κεφάλι ήταν πολύ σοβαρό και ο 47χρονος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή στις 04:11 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 47χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι από τον πυροβολισμό στο Τζάνειο νοσοκομείο. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και σε κώμα.

Ο επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του, με την οποία είχε χωρίσει. Τις αιτίες της τραγωδίας ανέλυε ο ίδιος σε γράμμα που είχε αφήσει.

Η σφαίρα από τον πυροβολισμό είχε προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο στέλεχος του εγκεφάλου το οποίο ελέγχει ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή και η πίεση του αίματος, ενώ αποτελεί και κεντρικό κύκλωμα του νευρικού συστήματος.

Σε κρίσιμη κατάσταση το άτυχο κορίτσι

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία της 17χρονης Ασπασίας. Το κορίτσι παραμένει στη ΜΕΘ του ΚΑΤ. Από τον πυροβολισμό έχει δυο τραύματα, το ένα στο μάγουλο και το άλλο στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο.

Οι γιατροί ανησυχούν πως αν επιζήσει υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει τετραπληγική.

Το χρονικό της τραγωδίας

Πατέρας και κόρη κάθονταν μαζί και έτρωγαν σε εστιατόριο της πλατείας του Άργους. Τίποτα δεν έδειχνε τι επρόκειτο να επακολουθήσει.
Ήταν 14:30 το μεσημέρι όταν ο κορίτσι σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα. Ο πατέρας της την ακολούθησε και την πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι.

Ο 47χρονος, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, πήγε στη συνέχεια στο σπίτι του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Αιμόφυρτο τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν εκεί για να τον συλλάβουν.

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα»

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία ήρθε στο φως το σημείωμα αυτοκτονίας που είχε αφήσει. Απευθυνόταν στην πρώην γυναίκα του και αποκάλυπτε τί όπλισε το χέρι του. «Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ’ εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα», έγραφε ο επιχειρηματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ’ εκδικηθώ που με άφησες” – Σοκάρει η επιστολή του πατέρα που πυροβόλησε την κόρη του στο Άργος

Κλινικά νεκρός ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του – Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που “αν ζήσει θα είναι παράλυτη…”

Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Άργος – Δραματική έκκληση για αίμα

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος! Πυροβόλησε στο κεφάλι τη 17χρονη κόρη του – Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε